Silja bilder…. DEL 1

Men hejsan!

Sådär…då har vi landat hemma igen! Igår när vi kom hem skjutsade vi först Thedde ut till en kompis. Sedan var det raka spåret ut till farmor o farfar för att hämta Milo. Så härligt det var att se honom igen. Även om 23 timmar inte är nån tid alls så saknar man.

I morse for vi iväg på fotboll. Milo har matcher idag så det blev till att rappa iväg när klockan ringde.

Tänkte jag skulle bjucka på lite bilder ifrån vår resa. Delar upp det i 2 omgångar.


Bubbel & bärs på terminalen.


Suddiga och glada i hågen på väg till båten. Siljaterminalen är under ombyggnad så man får gå helt sjukt långt. 🙂På Happy Lobster blev det sen middag. Så härlig restaurang, den MÅSTE jag besöka igen. Vi hade verkligen urtrevligt!

Såhär såg skaldjursplatån ut!

Satu åt hummer! Mums säger jag bara! Jag älskar hummer.


Tonys förrättstallrikar. En skagen med mörkt bröd.


Jag hoppade förrätt och åt sorbe till efterrätt. Vackert och så gott!


Utanför fick jag se denna vackra båt. Så otroligt fin!


Slakten! 🙂 Åh vad vi njöt av allt smaskigt.

Kvällen avslutades på klubb! Men innan det hann vi köra lite kareoke. Så stolt över mig själv. Haha….jag vågade. Helt själv gick jag upp och rev av den låten jag sjöng på min möhippa. I love rock n rol med Joan Jett. T.o.m så jag och Satu körde två låtar till ihop sen. ABBA. Det var som när vi var små. När hon var Agneta och jag Annifrid. Så sjöng vi Gimmie Gimmie Gimmie, precis som då i våra hopprep. Underbart!

Nu börjar matchen. Återkommer med fler bilder senare.

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LILLGAMMAL - en annorlunda mammablogg
8 years ago

Åh vad härlig resa ni verkar ha haft och extra skoj att du vågade upp på scen och allt 🙂
Mer sånt!

Med vänlig hälsning, Hon som aldrig skulle ha vågat haha

LILLGAMMAL - en annorlunda mammablogg
8 years ago

Åh vad härlig resa ni verkar ha haft och extra skoj att du vågade upp på scen och allt 🙂
Mer sånt!

Med vänlig hälsning, Hon som aldrig skulle ha vågat haha

Ammi
Ammi
8 years ago

Det var nog briggen Tre Kronor som ni såg. Ett nybyggt segelfartyg.

Ammi
Ammi
8 years ago

Det var nog briggen Tre Kronor som ni såg. Ett nybyggt segelfartyg.

Nästa inlägg

SURPRISE!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x