Morsdag i bilder

Go`kväll!

Nu har det fikats, firats och mysts hela långa dagen. Jag blev till slut firad jag också och husfriden kan återigen lägga sig och jag kan sluta vara häxan surtant. 😉 Vi började med att åka till Erikslund i Västerås. Morsdagspresenter skue inhandlas, sedan skulle vi också titta på lite avslutningskläder. Fifasen, tiden går som aldrig förr. Snart skolavslutning.

IMG_0053

Det var en hel del folk ute på Erikslund. En typisk dag då man tror att det ska vara folktomt.

IMG_0054 IMG_0056

Glädjande nog fick jag med mig en av de stora barnen också! 🙂 Vi började besöket med att äta, alla var vrålhungriga. Elliot hade inte ens ätit frukost. Han har alltid varit dålig på frukost. Så märkligt egentligen då jag själv ÄÄÄLSKAR frukost men gissar att hans pappas gener varit starka just i detta fallet.

IMG_0058 IMG_0059 IMG_0069-001 IMG_0071

Vi tog en kaffe på Espressohouse efter maten och Tony sa att han ville gå runt och ”kika” lite. ”Yeah right!” Jag fick lyckligt ovetande jag. 🙂 Passade på att tanka energi från min lilla minsting. ♥

IMG_0085 IMG_0087

När vi var klara på Erikslund brassade vi ut till svärisarna. Elliot fick prova på att klippa en liten bit gräsmatta med en handjagarklippare som jag kallar dom. 🙂 Han tyckte det var jobbigt. Milo spelade fotboll i vanlig ordning. 😉

IMG_0095

Efter det blev det ut till mamma och pappa. Där fick vi ÄNTLIGEN kramas på vår lille Edward. Tony fick se honom för allra första gången. Han somnade tillsammans med bebis i famnen nästan på en gång. Så mysigt verkligen! ♥♥♥ Åh, jag hade saknat honom så himla mycket så gissa om det var mysigt att få gosa loss med honom.

IMG_0101

Vi åt och sen hade mamma bakat en tårta till efterrätt.

IMG_0109

Till mamma köpte jag den här kimonon på Lindex. Här provade hon den precis. Det stod mamma på den och den passade henne som handsken. Imorgon ska jag visa vad jag fick i morsdag present. ♥

IMG_0119

Efter att vi åkte hem från mamma och pappa så kom Thedde över och jag slängde ihop den här glutenfria blåbärspajen som vi fikade på. Faaaantastiskt god blev den och jag kommer bjuda dig på receptet imorgon.

Nu klipper mina ögon här, fifasen så trött jag är alltså. Måste lägga mig på soffan och vila. Hoppas du haft en mysig morsdag på ett eller annat sätt.

Stor kram! ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skönhetstips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x