Skönhetstips

Ett litet skönhetstips! Nu på båten så köpte jag min ansiktstvätt igen. Den bästa av dom bästa. Jag har aldrig haft så bra hud som när jag använt den här. Jag blir inte ett dugg torr, men ändå tvättar man sig som med tvål. Det känns som tvål. Vrålbra är den verkligen! Ni vet de små plitorna man har på hakan när man spänner ut hakna…GONE! De försvinner med den här. Porerna blir renare och mensfinnarna färre, typ inga alls. Älskar den verkligen! Man kanske kan tycka att nästan 200 spänn för en tvål är dyrt, men detta är inte vilken tvål som helst. Jämför man med andra märken så är den inte ens dyr. Den räcker dessutom i en hel evighet.

clinique 2

Jag köpte den billigare på båten, såg dock nu att den finns för samma pris på Beautyplanet. HÄR hittar du den. (adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Silja bilderna…. DEL 2

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x