Silja bilderna…. DEL 2

Godmorgon mammor! ♥

MORR…..hade just skrivit ett världsalångt inlägg här och så bara POFF…..försvann det! 🙁 Orkar inte! Det är så kasst när det händer verkligen. Men istället för att sitta och deppa över det är det bara skriva om. Så är det, det finns en miljard andra värre saker.

Hörrni?! Har ni blivit firade därhemma? Inte jag ännu…. Åh, jag är så larvig sådär förstår ni. Jag vill ju verkligen bli firad. Det måste nog vara något från när jag växte upp. Jag minns än idag hur jag älskade mina födelsedagar, mammas slamrande och viskande i köket, mammas mjuka röst när hon kom in till mig med frukostbrickan på födelsedagsmorgnarna. När jag fick stå i centrum en hel dag. Det var mina lyckligaste dagar. När jag själv fick barn så blev det så himla viktigt för mig, att få fira mina barn med frukost på sängen. Pompa och ståt. Tårta och fika. Paket och sång och firande hela långa dagen. Mina barn har väntat spänt genom åren på den där födelsedagsmorgonen. Jag har väckt ALLA i huset också, morgontrötta Elliot har snällt fått gå upp för att fira när storebror haft födelsedag. 😉 När vi separerade så grät jag de morgnar som de inte sov hos mig och jag fick fira deras födelsedagar direkt på morgonen. Det är så betydelsefullt för mig. Jag hoppas att jag implementerat detta i mina barn också. Att de tar med sig detta till sina barn, det behöver inte vara dyrt och påkostat. Men ett enkelt firande kan ju få så många glada. Hur deras barn ska ligga spänt och vänta i sina sängar på den där frukostbrickan och kanske en morgonpresent. Jag vet att alla inte gillar att bli firade….det får man väl respektera. Men jag HOPPAS att mina barn och barnbarn också kommer att älska sina födelsedagar som jag gör. Jag ska fira som den bästa ”farmorn” i världen i alla fall.

Nu ska ni få de sista bilderna från vår kryssning!

IMG_9921 IMG_9924 IMG_9927 IMG_9928

Hade visst fler bilder från korridoren och när vi är på väg till båten. Ja jag sa ju att den var lång va? Haha…. den är säkert närmare en kilometer lång. Det som var lite kul var att när man gått en evighet kom det en skylt där det stod 550 m kvar, ca 7 minuter. 😀 Bra med lite träning innan man skulle moffla mat, dryck och godsaker i 24 timmar.

IMG_9988 IMG_9989 IMG_9990

Vi hade en jättefin hytt. De luxe hette den. Dubbelsäng, fönster, TV och soffa. ÄÄÄLSKAR molntavlan!

IMG_9938

Vi var ner och kikade i bastun/poolen. Ingen av oss hade med sig badkläder, det gick att köpa men det blev inget av med det ändå. Vi var för hungriga här så det enda vi kunde tänka på var mat.

IMG_9939

Satu stod så fint och kikade ut från det här fönstret. Vi kom på att jag nog skulle sätta mig i fönstret och ta lite bilder sittandes där.

IMG_9945

Satu är en stark dam ska ni veta, tar 100 kg i marklyft och sånt där. Så hon lyfte upp mig! Hahaha, fifan så vi skrattade. 😀

silja galaxy

Blev lite bilder i det där fönstret after all.

IMG_9963 IMG_9964

Här satt vi utanför Grillhouse för att vänta på att få gå in och äta. Ser ni vem som sitter bakom mig då? Sångaren i Backyard Babies. 😀

IMG_9979

I väntan på maten!

IMG_9977

Heikki beställde in en Stout. Den kom i en sån här fin kartong.

IMG_9983

Jag åt kyckling, pepparsås och strille. Så gott!

IMG_9968 IMG_9969 IMG_9970  IMG_9973 IMG_9974 IMG_9975 IMG_9976

Efterrättsbordet gick verkligen inte av för hackor alltså! Alltså, för 99 spänn fick du hugga in på allt detta! MUMS!

IMG_9985 IMG_9987

Finaste restaurangen på båten var dock Happy Lobster! Älskar´t! Man skulle kunna tro att det ska gå av en bröllopsmiddag där inne. ♥

Nu var vi på något som hette Rock The Boat. Tony är svinnöjd med sin försenade 35 årspresent. Som någon skrev här bland kommentarerna. ”Bra att ni gör saker själva.” Jag kan bara instämma. Att komma iväg på tu man hand gör underverk på alla sätt. Bara vara vi och den här gången även få med oss vänner att ha skoj ihop med. Tony trivdes som fisken och jag med. 23 timmar borta är man, helt perfekt!  Tänkte faktiskt att jag nu ska planera in en familjekryssning. Såg t.o.m att det fanns nåt som heter Muminrum på någon av båtarna. Sen kan man kliva av i både Åbo och Helsingfors och hitta på massor med kul med familjen. Jag som den lille purfinnen jag är längtar efter Finland nu, det här skulle ju vara helt perfekt.  HÄR läste jag om det.

Weell weell…nu ska jag gå upp och plocka lite. Ska hinna med och baka nån kaka också tänkte jag. Det hör till på nåt sätt. Sen ska det åkas och handlas present till lilla mamma, vi ska dit och äta kl 4. Innan det ska vi hinna med svärmor också. Det blir fullt upp idag också. Hoppas du får en mysig morsdag, vilket sätt du än firar den på.

Vi hörs sen igen!

Stor kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Silja bilder…. DEL 1

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x