Han hade änglavakt idag!

Go’kväll finisar!

Har ni märkt att det går att göra vissa emojis? Iiiih….så kul ju. Jaha, jag sitter i soffan med ”gamtantsrygg.” Lite stel och lite ont. Måste komma ihåg att stretcha stjärtmusklerna imorgon, så fort jag missar det efter mina promenader känns ryggen skit. Sköter man stretch så funkar det fint.


Idag fick jag samtal från skolan. Hjärtat flög såklart upp i halsgropen. Än sitter det hemska samtalet om pinnen som skadade gans hals färskt i minnet så jag blev slite skakis. Dock så var det inte lika allvarligt idag, Milo hade ont i huvudet och kände sig hängig. Tydligen något som går på skolan. Det blev till att brassa ned på stan och inhandla alvedon som var slut hemma. I med den, sedan bäddade jag ned honom i soffan med en filt. Han somnade och sov i 2 timmar, sen var ungen som ny. Skönt!


När Tony kom hem från jobbet åkte vi och köpte fler ribbor till spaljén vi bygger på altanen. Vet ni? Tony hade änglavakt idag!

En lastbil bytte fil och såg inte Tony. Tydligen låg hans bil i döda vinkeln. Plötsligt kände Tony bara hur hans bil förflyttades och var på väg ut i andra filen. Som tur var så väjde lastbilschauffören tillbaka snabbt och hann inte kvadda bilen totalt eller få över honom i fel fil. I den filen kom det tydligen en taxi i typ 200 blås. Tack gode Gud för att det inte blev värre! Hade kunnat bli hur illa som helst ju.


Otroligt att den inte är mer skadad. De höll ändå såpass hög fart. Synd på sprillans ny bil men det är bara praktiska saker. Saker utan hjärta och själ. Det går att ersätta. Jag är bara så glad att han är ok!


Medan jag fixade käk så målade Tony ribbor till vår uteplats. Imorgon tror jag att den blir klar. Wioo…… Vi satt ute på vår lilla altan och åt mat ikväll. Rakt på golvet bara, skitmysigt ju! Längtar till den blir klar!


Jag har kört snyggoutfiten idag. 🙂 Så härligt att bara skrota runt när man bor som vi. Vem bryr sig liksom? Härligaste ever! Jag ska köpa såna där stövletter, gummistövletter. Ju mer färg och skrikigt desto bättre. Tipsa gärna om ni vet var det finns?!


Himlen brinner ikväll. Så vackert att bara sitta och titta på. Tyvärr är jag så förbaskat trött nu så jag kommer somna på rot efter att jag slutat skriva till dig.

Du, ha en mysig kväll!  Var rädd om dig

5
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
8 years ago

Rusta har (har haft iaf) såna stövlar utan skaft för typ en hundring! Fanns i lite olika färger. 🙂

Linda
Linda
8 years ago

Åh dina byxor, såå snygga!!
Phjuu vilken tur att det gick så bra för Tony! Läskigt värre!

Hanna
Hanna
8 years ago

Rusta har (har haft iaf) såna stövlar utan skaft för typ en hundring! Fanns i lite olika färger. 🙂

Linda
Linda
8 years ago

Åh dina byxor, såå snygga!!
Phjuu vilken tur att det gick så bra för Tony! Läskigt värre!

Nästa inlägg

Morsdagspresenter

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x