Snart utställning


Halloj Halloj bloggisar!

Sorry, den där rabattkoden hade hunnit gått ut innan mitt inlägg publicerades. Typiskt!

Nu kom vi innanför dörren för första gången sen jag vet inte när idag. Vi har varit ute hela dagens känns det som. Jag har fått hänga med mamma och sen kom också syster & Pierre med bebis. Åh! ❤️ Knep åt mig en liten stund med honom. Jag slängde ihop en rabarber/blåbärspaj snabbt snabbt tills vi skulle fika.  Ämen jag stod faktiskt i affären och tänkte kolla om man kunde köpa nå bakverk som är glutenfria? Ni vet, en kladdkaka eller muffins eller nåt sånt. Kollade frysdisken. Eeeeh, 50 spänn för en liten liten kladdkaka. Är inte det dyrt? Alltså jag frågar eftersom jag själv bakar så vansinnigt mycket så jag brukar inte behöva köpa själv och hade faktiskt ingen aning om priser.


Snodde åt mig en bild på mamma när hon tittade bort. 🙂 Älskar dessa lampor som jag såg på Sparbanken här i vår lilla småstad. Så snyggt att ha såhär många i olika storlekar.


Ja nu jädrar är det inte mycket kvar. Dock så gick det återigen åt fanders med att få den klar idag. Det saknades nämligen ribbor, IGEN! Röv….sånt kan verkligen reta gallfeber på mig alltså. Hur kan man räkna så fel? 😀 Talanglöst ju! Hur svårt kan det vara liksom? 🙂


Hörrni! Imorgon drar jag till Stockholm och Kaknästornet för att hänga upp mina tavlor. Där ska de sedan hänga i en månad. Man får såklart köpa tavlorna också. 🙂 Jag är redan nervös för hissresan upp de drygt 20 våningarna. Haha….

Nä, nu behöver jag sova snart. Ska ställa klockan så jag hinner allt imorn bitti innan jag far iväg till storstan. Tar såklart med mig kameran.

Hoppas att du haft en fin dag!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
8 years ago

Halloj :).

Rabattkoden funkade fint om man skrev 30shoes istället :). 8 par skor var inte illa :).

Ha en fin dag i kaknäs!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
8 years ago

Oops! Men TACK! Har skrivit det nu. Tack för du rättade mig.

Haha, 8 par!!! Grymt ju!

Therese
Therese
8 years ago

Halloj :).

Rabattkoden funkade fint om man skrev 30shoes istället :). 8 par skor var inte illa :).

Ha en fin dag i kaknäs!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
8 years ago

Oops! Men TACK! Har skrivit det nu. Tack för du rättade mig.

Haha, 8 par!!! Grymt ju!

Nästa inlägg

Gör din egen is-te

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x