Månadens konstnär i Kaknästornet

Jaha, idag åkte jag då till Kaknästornet för att hänga upp mina målningar. För dig som inte kommer ihåg eller inte läst tidigare så är jag månadens konstnär på just Kaknästornet. Jag fick ett mejl ifrån dom där de undrade om jag ville vara det. SÅ KUL! Självklart ville jag det. Så hela Juni är väggarna mina uppe i Skybar. 🙂

kaknästornet

Där stod tornet ståtligt och väntade på oss! Det är säkert 30 år sedan jag besökte Kaknästornet. Å helt ärligt, jag minns fasen inte ens om jag varit in eller om jag bara tror att jag har det. Haha….

IMG_0178

Så jäkla nervös var jag för hissen. Jag som redan har någon form av hissfobi var ju livrädd innan vi skulle åka uppåt. Tur att jag fick hjälp att ta mig upp, annars hade jag nog hunnit svimma. Alltså, hissen går riktigt jäkla fort alltså. Typ swooosch… så det liksom skakar och blåser till lite då och då. Ska du dit så tänk på det så du inte blir skraj, ni kanske inte är räddharar som jag förresten. 😉 Men hur du än gör, åk till Kaknästornet. Vilket ställe!!! Jag MÅSTE dit och äta med Tony nångång. Fatta utsikten alltså, jag blev heeeelt tagen när vi kom upp! Såååå maffigt!

IMG_0222Tänk, 155 meter högt är det. Man är dessutom uppe i ett nafs.

IMG_0197 IMG_0201 IMG_0203

IMG_0184 IMG_0187IMG_0208 IMG_0209

Japp, då hänger mina små raringar högt högt högt upp i himlen. Faktiskt så jag längtar lite efter dom, haha….. Får se, kanske är det så att några utav dom blir sålda och att jag aldrig mer får se dom. Min vän Sofia som är konstnär berättade att det är något man kommer över så småningom. Men vissa tavlor känns i hjärtat att sälja. Jag har ju sålt några och jag kan hålla med, det känns i hjärtat. Det är ju ens bebisar liksom. Men så kan man ju inte hålla på, haha…. tanken är ju att man ska säja sina verk. Inte fylla hela sitt hem med dom. 😉

IMG_0194 IMG_0202 IMG_0210 IMG_0211 IMG_0212

Visst är det härligt?! Har du varit i Kaknästornet nångång? Om du inte har det tycker jag verkligen att du ska besöka det. Fantastiskt ju! Vi ska definitivt tillbaka och både äta och njuta av nån härlig kväll där framöver. Så maffigt! Jag som är svinrädd för höjder också kände inget obehag alls faktiskt. Jag var helt trygg. Pratade med tjejen som jobbade där uppe och hon sa att det kunde bero på det feta ”bordet” som löper runt hela byggnaden. Den känns sådär bastant och rejäl och som att den skyddar. Jag fick varken svindel eller mådde illa av höjden. Nä, bara härligt. Vyn däruppe är ju helt fantastisk! Man ser allt. Vet inte om du ser det men Globen ska synas på någon av bilderna. Såg ut som en liten golfboll…. hahaha!

IMG_0213 IMG_0214 IMG_0218 IMG_0219 IMG_0220

Checka in detta då?! Wooow…. det bara drööööp i min mun. Vilket fikabord?! Jag är imponerad. Där fanns hur mycket som helst. Jättemycket härliga smörgåsar fanns det också. Nä, som sagt….åk dit om du har möjlighet. HÄR hittar du deras hemsida.

Nu ska jag ta kväll här….men först måste jag visa dig något väldans stort som hände här tidigare ikväll. Milo tappade ÄNTLIGEN sin ena framtand som typ varit lös i flera månader. Han har varit så rädd och harig att röra på den. När han var hos tandis sist så hade han sagt att han måste röra på den så att den lossnar så den nya tanden får komma fram. Tänk, snart kommer han ha stora ”sockerbitar” till framtänder. Barn ser ju så roliga ut innan de växer in i sina tänder. Haha…

IMG_0235 IMG_0236

Han är så stolt och glad minsann! Själv får jag typ ont i magen. Han blir stor min lille Milobebis. Tiden flyger fram. Men men, att se honom så stolt och glad över den där lilla tanden som nu ligger i ett glas, ja vafasen…. jag blir också så glad och stolt. ♥ Det är ju som det ska allting, han växer och frodas och blir större och större för varje dag. Mitt lilla hjärta. ♥

Du, ha en fin kväll nu!

Stor kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
8 years ago

Men ååååh vad kul!!! Grattis härliga du!!! Jag har gasen aldrig varit uppe i det där gamla tornet och min höjdrädsla är på tiden att utmana igen! Nu har jag världens bästa anledning att åka upp! ❤️❤️❤️❤️

Carro
Carro
8 years ago

Men ååååh vad kul!!! Grattis härliga du!!! Jag har gasen aldrig varit uppe i det där gamla tornet och min höjdrädsla är på tiden att utmana igen! Nu har jag världens bästa anledning att åka upp! ❤️❤️❤️❤️

Mia
Mia
8 years ago

Grattis! Så kul att det går så bra för dig och att du får möjlighet att visa upp dina fantastiska målningar på så fina ställen! <3
Det där kakbordet hade varit svårt att välja på 😉 allt ser verkligen supergott ut! 😀
Snygg klänning du har!

Kram kram

Mia
Mia
8 years ago

Grattis! Så kul att det går så bra för dig och att du får möjlighet att visa upp dina fantastiska målningar på så fina ställen! <3
Det där kakbordet hade varit svårt att välja på 😉 allt ser verkligen supergott ut! 😀
Snygg klänning du har!

Kram kram

Amanda Bloom - Gravid med enäggstvillingar
8 years ago

Så roliga och vilken ära!! Grattis 🙂

Amanda Bloom - Gravid med enäggstvillingar
8 years ago

Så roliga och vilken ära!! Grattis 🙂

Nästa inlägg

Smulpaj i burk

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x