Godmorgon FINFREDAG!

Men heeeeej!

Nej jag har inte övergett er, har bara haft så satans körigt med allt. Det har bara gått i ett hela tiden. Igår satte jag mig flera ggr för att skriva till dig men så kom något i vägen varje gång. Men nu har jag några minuter över så jag tänkte att jag kikar in och säger hej snabbt!

Hur mår ni?

Här är det som sagt fullt upp! Vi har påtat med år lilla altan och så igår så blev den nästan klar. Det är fortfarande lite att fixa med men nu är den såpass så att man kan sitta där och njuta av livet lite. Bilder på det kommer sen!

Vilket väder vi har? Idag ska det dock börja regna här. Typiskt när det är studenten i stan. Vi har en student som ska firas. Min vän Satus son tar studenten idag. Jag minns när jag klippte han som typ 2 åring. Råkade slinta med saxen så en liten bit av örat försvann. Ämen jag dooooog ju! En friseringssax är ju sylvass så han kände nog direkt ingenting, han blev nog mest rädd över min reaktion. Fifan så vidrigt det var. Satu var cool som en solstol. Hon tröstade lilla Tom och sen var det bra med det, hon sa åt mig att klippa klart pojken. Med skakiga ben fortsatte jag och det var nog tur, annars hade jag nog aldrig mer vågat klippa någon. 🙂 Men så idag tar han studenten, time flies god damn it!

Nu måste jag rusa här. Men du, vi hörs senare. Ska uppdatera er lite på hur vårt studentfirande går. Du hittar mig också på snapchat, där uppdateras det då och då väldigt flitigt. Jag heter ninahermansen där.

Puss & Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
7 years ago

Hej!
Saknade dig igår 🙂
Ha en fin helg!

pezze
pezze
7 years ago

hihi.. fick oxå saxen på/i örat..fast det va jag själv som klippte mig.. blev en jävla massa blöndande… 😀

Katrin
Katrin
7 years ago

Hej!
Saknade dig igår 🙂
Ha en fin helg!

pezze
pezze
7 years ago

hihi.. fick oxå saxen på/i örat..fast det va jag själv som klippte mig.. blev en jävla massa blöndande… 😀

pezze
pezze
7 years ago

när jag va yngre alltså.. typ runt 7-10 år gammal.. 😀

pezze
pezze
7 years ago

när jag va yngre alltså.. typ runt 7-10 år gammal.. 😀

Liza
Liza
7 years ago

Wow såååå coolt med utställning där!

Jag har upptäckt att jag inte längre hittar dig via bloglovin……finns du inte där längre eller heter du ngt annat där?? läser alla mina bloggar därifrån och tappat dig lite nu sedan du bytte sida och saknat dig!

Hälsningar Liza

Liza
Liza
7 years ago

Wow såååå coolt med utställning där!

Jag har upptäckt att jag inte längre hittar dig via bloglovin……finns du inte där längre eller heter du ngt annat där?? läser alla mina bloggar därifrån och tappat dig lite nu sedan du bytte sida och saknat dig!

Hälsningar Liza

Nästa inlägg

Månadens konstnär i Kaknästornet

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x