Studentfirande

Godmorgon vänner!

Ni är så många som frågar om BLOGLOVIN och jag får själv ett nervöst sammanbrott när jag inte får ordning på det. Vill att du ska eta att jag håller på och försöker lösa det där…

Jaha, Lördag och jag sitter här och äter frukost vid datorn. Hur mysigt som helst.

IMG_0265

Jag ska ta bilder på vår altan idag så du får se hur det ser ut. 🙂

Vi hade verkligen mysigt igår på studentfirandet igår. Alltså vädret var ju helt galet. Vi hade säkert 30 grader varmt alltså. Milo och jag for ner på stan och kollade Studentcortegen. Den när dom åker sina traktorer och lastbilar och lyssnar på UNTZ UNTZ. 🙂

IMG_0240 IMG_0244 IMG_0245 IMG_0246 IMG_0250

Så jäkla kul! Jag vill dra tillbaka tiden och stå där och hoppa på vårt flak igen. Det var ju det roligaste i livet liksom. Traktorn med kungakronan lät MEST. My god. Milo höll för öronen varje gång den passerade. 😀 Men mamman i familjen hade helst velat börja tokdansa där på trottoaren. Så cooolt ju! 😀 Lyckades dock inte lokalisera Tom någonstans tyvärr.

IMG_0257 IMG_0258

Honom hittade vi hemma hos Satu och Heikki. Genomsur skjorta hade han efter dagens hoppande i lastbilen. Jag förstår dom.. Det dröp om mig och Milo av att bara stå där och titta. Med paket och kort anlände vi i alla fall till studentfesten.

IMG_0260 IMG_0262

Jag lyckades fånga tårtskärandet på bild. Fin bild på mor och son. ♥

IMG_0263

Framåt kvällen blev det till slut lite friskare tack och lov. T.o.m så man fick ta på sig en liten filt. Vi hade jättemysigt verkligen. Tom drog iväg vidare på fest sen men vi blev kvar och mös vidare på altanen.

Atjoooo…..nä, nu måste jag gå in och ta en allergitablett. Gräspollen är här så det bara sjunger om det och likaså min allergi. Den kommer alltid som ett litet brev på posten den. 🙂 Ska bjuda dig på lite härliga recept idag. Ska också bjuda på bilder på vår altan.

Hörs snart igen! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
7 years ago

Åh va mysigt! Måste fråga vad han fick i alla presenterna? Jag ska iväg på firande på fredag då tjejens kille går ut bygglinjen. Svårt med presenter till killar..konstigt men jag är väl inte van 🙂

Berit
Berit
7 years ago

Åh va mysigt! Måste fråga vad han fick i alla presenterna? Jag ska iväg på firande på fredag då tjejens kille går ut bygglinjen. Svårt med presenter till killar..konstigt men jag är väl inte van 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon FINFREDAG!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x