Klassåterträff Student 1991

Hallojsan!

Hur har ni det i solen? Jag hoppas att du har sol precis som vi har. Dock så blåser det lite kallt idag dock, men inget störande. Vi är ute hela tiden. Hörrni, jag berättade ju inte för er att jag var på klassåterträff igår. På Tisdag är det 25 år sedan som vi gick ut skolan och tog studenten. Mia, som idag bor i London, styrde upp en dejt åt oss. Några träffades i fredags, några igår. Uppslutningen sammanlagt på en klass med 24 personer blev 7 personer. Skittrist…..men nu har vi sagt att vi ska ses igen och försöka få fler att komma! Igår sågs i på Players här i år lilla småstad och käkade och umgicks lite.

IMG_0288 IMG_0290

Så mysig kväll! Vi pratade om vår student, om den där hemska båtresan till England då det blåste i 42 sekundmeter och det var orkan. Om vad som hänt alla. Det är bara en person som vi inte alls har nån aning om var hon finns. Sedan är det en av oss som lämnat jordelivet alldeles för tidigt. 2005 lämnade hon oss för skitsjukdomen cancer. Men jag tror hon ändå var med oss lite den här helgen. Jag och Sofia, den mörka tjejen på bilderna här ovan, var bästisar på gymnasiet. Vi gjorde allt tok tillsammans. Hon och jag bestämde oss för att åka till hotellet för att hälsa på Mia denna morgon också. Hon skulle resa tillbaka till England med flyget men vi visste att hon hade några timmar kvar i vår lilla småstad idag på morgonen.

IMG_0309

Så det blev en frukost på First Hotell med henne. Så mysigt! Inte blev det sämre av att Sofia tog med sig lite bilder också. Åh herre så kul! Jag har så dåligt med bilder från den här perioden i mitt liv. Gissa om det blev känslosamt att kolla dessa? Åh, tårarna kom verkligen.

IMG_0298

Hehe…. vad tycker ni om frillan? Den där du….den ska du veta hur hårt man jobbade för alltså. Allt från telefonsladdspermanenter till bleka slingor och få till den där förbaskade luggen varje gång. 🙂 Här var vi på fest hemma hos min dåvarande kille Peter.

IMG_0300

Han var min första riktiga kille och vi levde ihop i över 7 år. Bodde tillsammans och allt. Så han var med under hela min gymnasietid också. Här en liten pussbild från 1990. Tänk…. då trodde man ju att man skulle leva tillsammans i alla år. 🙂

IMG_0301

Klassresa! Mia sitter i mitten till höger. ♥ Mig kanske ni också hittar.

IMG_0302

En annan klassresa. Bredvid mig sitter fina Gina. Henne springer jag på lite då och då här i småstaden. (Milo är så lik mig här så det är helt sjukt.)

IMG_0304 IMG_0306 IMG_0307 IMG_0308

Partybilder, året är 1990 och jag är 18 år. 🙂

IMG_0303

Skolavslutning i första eller andra ring.

Ja, vet ni…. så känslosamt. Jag vet inte varför mer än att jag är en väldigt känslig person. Men så mycket minnen och känslor som bara bubblade upp alltså. Man var så ung. Så ovetande om hur karg och tuff framtiden skulle bli….men också hur lycklig jag är idag. Hur bra allting ändå blev. Åh herre, nu ska jag sluta annars börjar jag gråta igen.

Så jäkla trevligt alltså! Åh, vi har haft så mycket kul ihop! Vi hade en bra skolgång. Ingen var utanför, ingen var mobbad, alla fick vara som dom var. Igår konstaterade vi att vi nog var partygänget, haha… Såklart, vad annars?

Hepp, nu ska jag njuta vidare på altanen. Ska skicka in bilder idag på den. Vi hörs sen igen! ♥

Stor kram!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
8 years ago

Vad kul att se bilder från din skoltid! Jag känner verkligen igen pudelfrillorna, de tuperade luggarna och alla kavajer med axelvaddar! 🙂 (Är född -74.) Hoppas ni får ihop fler till nästa återträff!

Malin
Malin
8 years ago

Vad kul att se bilder från din skoltid! Jag känner verkligen igen pudelfrillorna, de tuperade luggarna och alla kavajer med axelvaddar! 🙂 (Är född -74.) Hoppas ni får ihop fler till nästa återträff!

Sofia
Sofia
8 years ago

❤️❤️❤️

Sofia
Sofia
8 years ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Godaste Smulpajen

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x