Sol, åska och ny restaurang

Gokväll finisar!

Oj… ja så blev det med det fina vädret. My god! Här har det öst ner och åskat som helskotta. Ojoj! Men skönt för oss pollenallergiker säger dom. Känner ingen skillnad än i alla fall. Men kan tänka mig att luften ute är lite friskare och härligare kanske? Det är fortfarande helt svart på ena sidan himlen, på den andra är det sol. Jag hann precis ner till kompis Kattis och deras pool med Milo…. sen tog det en kvart så öööööste det ner.

IMG_0385

En liten bild innan regnet kom! Haha… inte den bästa men en bild. Åh, det är så najs hemma hos Kattis & Beijne. Deras soldäck med pool och häng är helt underbar. I sommar ska vi ha en gigantisk tjejfest där. En riktig poolfest!

IMG_0313

Apropå altan. Detta var en dröm i söndags. En iskall SOL med en limeklyfta i. Åh herreminjee….. visst du förresten att både Corona och SOL tillhör de ölsorter som har låg glutenhalt? Jag är så glad för det! Så ofantligt gott det var! Jag har druckit en glutenfri öl sen jag började leva med att äta minimalt med gluten. Den smakade skit! Gissa om det var en dröm att sitta och zippa på denna. Dessutom köpt i den vanliga affären.

IMG_0358 IMG_0361 IMG_0362 IMG_0372

Dagen började jag med att åka till Helenas Kök. Helena är ju min granne förstår ni. Hon har startat sin nya restaurang nu och det har blivit så himla fint! ♥ Helena köper bakverk av mig till sin restaurang. Så det ”göttiga” i kyldisken….ja det är det jag som bakat.

IMG_0366 IMG_0367

Jordgubbstårtan kanske ni känner igen? 😉 Sedan är det en rabarber/jordgubbskaka, kladdkakemuffins med mörk choklad, glutenfri Silviakaka, rabarberbullar och kanelbullar. Åk dit och fika vetja, ät med för den delen.

IMG_0360 IMG_0363 IMG_0368

Jag har också gjort skyltarna hos Helena. Så härligt att sätta tänderna i helt nya skyltar. Men också sådär så man får prestationsångest. Haha… ja men när man ska börja så vill man bara att det ska sitta. Första strecken gick åt helvete kan jag säga. Fick göra om några gånger innan jag blev varm i kläderna.

IMG_0365 IMG_0369 IMG_0370 IMG_0371

Så gott, så mysigt och så fräscht. Åk dit och käka nångång vetja!

Ja, sen  har jag ju piffat vårt utekök idag. Men dom bilderna visar jag imorgon. Nu ska jag ta lite kväll och prata med Elliot, ta igen lite tid…han har varit hos sin pappa hela förra veckan så vi har inte pratat på länge. Tony är uppe och läser saga med Milo och har nog somnat själv också. Det är lite stackars han, han är förkyld och har ett terminatoröga som vi brukar säga när man är rödögd. Undrar just om han också är allergisk? Han har varit jätteförkyld, blev bättre men sen i morse var han genomförkyld igen. Å så terminatoröga. Hmmm…. kanske han ska prova mina allergimediciner och se om det blir bättre?

Nu ska jag sätta mig och kolla Bloglovin problemet igen! Jag blir gaaaalen….

Kram på dig!

♥ Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa t
Åsa t
8 years ago

Hej. Vart ligger restaurangen?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa t
8 years ago

Vagnsgatan 2 i Enköping!

Åsa t
Åsa t
8 years ago

Hej. Vart ligger restaurangen?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa t
8 years ago

Vagnsgatan 2 i Enköping!

Mackan
Mackan
8 years ago

Wow vilken lång kille i bakgrunden!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mackan
8 years ago

HAHAHA! Han står på en stege. 😀

Mackan
Mackan
8 years ago

Wow vilken lång kille i bakgrunden!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mackan
8 years ago

HAHAHA! Han står på en stege. 😀

Nästa inlägg

Jordgubbstårta – Midsommartårta

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x