Goodmorning filter!

Godmorgon!

Jag ropade nog hej för tidigt. Nu har jag startat dagen med att mejla runt igen för att få ordning på den där himlans BLOGLOVIN skiten. En helt annans tjejs blogginlägg kommer upp i det som ska vara min feed. Det är helt galet verkligen. Det verkar bli en ”never ending story” detta. Jag har kliat mitt huvud må ni tro? Haha….

Well well, absolut inte hela världen och här ligger jag och kör en posedown fast klockan knappt slagit sex. Jodåsåatteee….

Ska lägga mig på min spikmatta ett tag och bara andas, brukar börja dagarna så. Skithärlig start! Sen är det dags att ta tag i denna skolavslutningsdag. Frillor, skjortor, kavajer, klänningar och deo under armarna ska fixas. Kameran ska laddas. Näsdukarna packas.

Vi hörs sen igen, jag finns på Snapchat (ninahermansen).

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bygg ditt eget utekök

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x