Lejondals Slott

Efter avslutning hade jag ett möte bokat på Lejondals slott. Har ni varit där nångång? Det är helt fantastiskt fint verkligen. Ligger precis vid vattnet och prinsessan som detta slott är byggt åt önskade sig ett rosa slott med vitt grus utanför. Det är t.o.m marmorkross. Fint ska det vara! 🙂 Och det ÄR det. Den vita marmorn mot slottet gör att det ser ut som man kommit till någon vacker plats i Italien.

lejondals_slott

lejondals_slott

lejondals_slott

lejondals_slott

Ser ni? Det känns ju inte direkt som Sverige tycker jag. Underbart vackert verkligen!

IMG_0421 IMG_0422 IMG_0425

Ja som ni ser är det rätt maffigt invändigt också!

IMG_0424

En matsal med plats för nästan 100 gäster, då är det bara i den matsalen.

IMG_0426 IMG_0427 IMG_0428

Här en lite mindre matsal med plats för 36 personer. Så fint, så skirt och vackert. ♥

IMG_0430 IMG_0431 IMG_0432 IMG_0433

På baksidan finns det platser att äta sin frukost på. Att kunna sitta nere vid vattnet. Man kan fiska kräftor, man kan grilla i en grillkåta. Så mysigt så jag smäller av. De som bokar in sig på en slottsweekend på Lejondals slott får garanterat en underbar upplevelse.

IMG_0437 IMG_0440 IMG_0442

I denna byggnad…. i ”Herrgården” finns sviterna och tapeterna är inget mindre än från Joseph Frank.

IMG_0435

Det finns också ett pass, ett gym och möjlighet att få behandlingar i form av massage m.m.

IMG_0409 IMG_0445 IMG_0446

Ja ni, vackert va? Apropå slottsweekend så kan du läsa mer om det HÄR.  En liten ”kärleksförhöjare” som heter duga. 🙂 Jag ska eventuellt jobba med ett projekt som har med Lejondals slott att göra. Det verkar i alla fall bli en superhöjdare som jag ska berätta mer om för dig senare. Allt ska bara klubbas och spikas först. 🙂

Nähä, nu måste jag snart börja fixa mig. Idag väntar studentfirande hos min kusin som tar studenten idag. Kameran följer med. Ha en fin FINFREDAG!

(Finns på snapchat…. ninahermansen)

Du vet väl att du smidigt kan följa mig på BLOGLOVIN 
Länk här -> 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = ”https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, script, bloglovin-sdk”))

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
8 years ago

Ser så fint ut. Ska försöka åka förbi och titta.
Har en fråga om reklam. Min känsla är att du gör reklam rätt ofta men ser aldrig att du skriver ut det, ibland står det adlinks. Varför skriver du inte tydligt när du gör reklam för dig själv eller andra?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
8 years ago

Detta har jag förklarat många gånger här på bloggen.

De gånger det är sponsrade inlägg står det klart och tydligt ”i samarbete med”.

När det står adlink så innebär det att jag tipsat om något, t ex en bra produkt eller som i detta fall ett erbjudande med en rabattkod. Adlink skriver de flesta bloggare och de som läser bloggar vet att det handlar om att jag kan tjäna någon krona om någon handlar på min rabattkod. Den ersättningen brukar ligga runt 8-10 %. Sedan går häften bort i skatter och avgifter. Ibland handlar någon, ibland ingen alls.

Jag gör massor med reklam om bra grejer. Lejondals slott t ex var ”ifrån hjärtat” reklam som jag brukar kalla det. Jag får inte en krona för att jag tipsade om deras slottsweekend här t ex. Ville bara ”ifrån hjärtat” tipsa. Tror att någon faktiskt skulle må bra av att dra iväg med sin kille på en ljuvlig helg.

Mycket av mina tips och det du uppfattar som reklam är sånt som jag VILL tipsa om. För att ibland vara snäll, men oftast för att verkligen dela med mig. Jag får massor med mejl från läsare som tackar för tips om både platser och produkter. Då blir jag så glad i hjärtat!

Så för att svara på din fråga, det som det står ”i samarbete med” är sponsrade inlägg. Där det står adlink finns en speciell kod som kopplas till mig och min blogg som gör att någon krona kan tillfalla mig om någon handlar. Därav är det märkt med adlink.

Slutligen, som jag också skrivit ut många gånger, skulle jag ALDRIG tipsa om något som jag inte gillar eller tycker är bra för pengar. Jag har genom åren tackat nej till jag vet inte HUR många samarbeten för att jag själv inte trott på produkten. Nu senast, en produkt som jag blev erbjuden ganska mycket pengar (för mig) för att skriva om.

Hoppas du fått lite mer klarhet i hur det funkar här på min blogg med reklaminlägg.

Kram Nina ❤️

Karin
Karin
8 years ago

Ser så fint ut. Ska försöka åka förbi och titta.
Har en fråga om reklam. Min känsla är att du gör reklam rätt ofta men ser aldrig att du skriver ut det, ibland står det adlinks. Varför skriver du inte tydligt när du gör reklam för dig själv eller andra?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karin
8 years ago

Detta har jag förklarat många gånger här på bloggen.

De gånger det är sponsrade inlägg står det klart och tydligt ”i samarbete med”.

När det står adlink så innebär det att jag tipsat om något, t ex en bra produkt eller som i detta fall ett erbjudande med en rabattkod. Adlink skriver de flesta bloggare och de som läser bloggar vet att det handlar om att jag kan tjäna någon krona om någon handlar på min rabattkod. Den ersättningen brukar ligga runt 8-10 %. Sedan går häften bort i skatter och avgifter. Ibland handlar någon, ibland ingen alls.

Jag gör massor med reklam om bra grejer. Lejondals slott t ex var ”ifrån hjärtat” reklam som jag brukar kalla det. Jag får inte en krona för att jag tipsade om deras slottsweekend här t ex. Ville bara ”ifrån hjärtat” tipsa. Tror att någon faktiskt skulle må bra av att dra iväg med sin kille på en ljuvlig helg.

Mycket av mina tips och det du uppfattar som reklam är sånt som jag VILL tipsa om. För att ibland vara snäll, men oftast för att verkligen dela med mig. Jag får massor med mejl från läsare som tackar för tips om både platser och produkter. Då blir jag så glad i hjärtat!

Så för att svara på din fråga, det som det står ”i samarbete med” är sponsrade inlägg. Där det står adlink finns en speciell kod som kopplas till mig och min blogg som gör att någon krona kan tillfalla mig om någon handlar. Därav är det märkt med adlink.

Slutligen, som jag också skrivit ut många gånger, skulle jag ALDRIG tipsa om något som jag inte gillar eller tycker är bra för pengar. Jag har genom åren tackat nej till jag vet inte HUR många samarbeten för att jag själv inte trott på produkten. Nu senast, en produkt som jag blev erbjuden ganska mycket pengar (för mig) för att skriva om.

Hoppas du fått lite mer klarhet i hur det funkar här på min blogg med reklaminlägg.

Kram Nina ❤️

Annika
Annika
8 years ago

Vilket fint ställe verkligen!
Och var kommer din snygga klänning ifrån? 🙂 Trevlig helg!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika
8 years ago

Visst är det!

Jag måste kolla var den är ifrån, glömt bort. 😉 Trevlig helg till dig med! Kram

Annika
Annika
8 years ago

Vilket fint ställe verkligen!
Och var kommer din snygga klänning ifrån? 🙂 Trevlig helg!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika
8 years ago

Visst är det!

Jag måste kolla var den är ifrån, glömt bort. 😉 Trevlig helg till dig med! Kram

Nästa inlägg

Glutenfria Rabarber & jordgubbsmuffins

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x