Tjejhäng på altanen

Godmorgon vänner! ♥

Söndag och sista lediga dagen. Vi har ju haft 4 underbara lediga dagar tillsammans. Igår kom min svägerska Eva och Vickan över på lite altanhäng hemma hos oss. Vi trotsade vädret och bestämde oss för att sitta ute ”no matter what”. Det regnade inte och solen var framme men SHIT vad kallt det var. 8 grader när vi till slut satte oss på cyklarna för att ta en öl på byn. Jag hade på mig min ullkappa, vantar och halsduk. Haha…. mitten på Juni liksom! Det är inte klokt hur konstigt vårt väder kan vara. Någon sa att det varit 3 grader varmt inatt. Haha…man kan inte annat än skratta åt eländet.

IMG_0527 IMG_0529

Det blev favvobubblet från JP chenet, lite SOL, Prosecco och  rosé. Bubblet är fantastiskt gott, ett av mina favoriter. (OBS: Bara tipsar, inte sponsrad). Jag älskar att bulla upp såhär i en stor skål med massa is. Blir så mycket lyxigare känsla på nåt sätt.

IMG_0524 IMG_0525 IMG_0526

Finaste tjejerna! ♥♥♥

IMG_0530

Vi frös lite under kvällen, men svampen hjälpte lite och filtarna också. Som sagt, ute till varje pris. Vi hade en jättetrevlig kväll. Avhandlade allt som brukar avhandlas när det är tjejkväll. Livsresor, kärlek, lycka, sorg, energi ja allt. Fifan så trevligt jag tycker att det är att ha tjejhäng ibland. Vi skrattade också så vi grät. Sådär så man kiknar liksom. Det är nog så att man behöver få skratta så ibland. Det är så utlösande och härligt.

Tony hade haft det kalas på Grönan också och sov lääääänge idag. 😉

Hörrni, nu ska jag sätta mig och skriva ett inlägg om ett superhärligt recept på ytterligare en efterrätt. Vi hörs snart igen! ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Junitjej
8 years ago

Så mysigt ni hade det!

Mallan
Mallan
8 years ago

Så himla fint och mysigt men min blick fatnade på hur näääära kanten stolen står. Kan bli många roliga fall där i sommar 😉

Mallan
Mallan
8 years ago

Så himla fint och mysigt men min blick fatnade på hur näääära kanten stolen står. Kan bli många roliga fall där i sommar 😉

Nästa inlägg

Smördegsknyten med vaniljhallon

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x