Allergi, städ och uppladdning

Godmorgon min vän!

Jag är så sjukt allergisk just nu. Dessutom kände jag inte för att äta Clarityn mer, blev hyper av dom, kände mig konstig och dålig i magen. Innehåller ju dessutom laktos dom små rackarna. Så nu försöker jag bara med nässpray och ögondroppar. Måste till Apoteket och fylla på lagret idag. Får se om jag står ut? Annars är det hyper och dålig mage som gäller.


Precis bytt lakan också. Måste byta ofta nu. Kan dock inte torka just lakan ute för då blir det ka-ta-strof med allergin så då får det hänga på dörrkarmar och Gud vet vad för att torka. 🙂


Sen är prognosen inte den bästa heller…. Det är mycket gräspollen i luften. Well well, det finns värre saker!

Ska ställa mig och sanera på övervåningen nu. Det blir dammsuga, slå av alla mattor, damma och våttorka golven. Sen håller vi ytterdörren stängd. Jag duschar också mycket nu och måste tyvärr tvätta håret nästan varje dag för att hålla mig pollenfri.


Vi är laddade till tänderna här hemma. Ikväll har vi bokat bord på kvarterskrogen med storbilds TV. Vi ska kolla Sverigematchen där. Jag och Milo (som är hemma från fritids idag då han är lite förkyld) ska åka och inhandla ansiktsfärger och sen ska vi leta fram våra sverigetröjor för att bli riktiga supporters till kvällen.

Vi hörs sen igen, ska fortsätta städa här nu. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Så tråkigt med allergin! Hoppas du hittar lite lindring! Även att jag inte har ett dugg koll på fotbollen lät det ju riktigt mysigt att göra något extra utav kvällen 🙂 antar att Milo är hur lycklig som helst! Hoppas ni får en härlig dag o kväll!
Kram

Mia
Mia
7 years ago

Så tråkigt med allergin! Hoppas du hittar lite lindring! Även att jag inte har ett dugg koll på fotbollen lät det ju riktigt mysigt att göra något extra utav kvällen 🙂 antar att Milo är hur lycklig som helst! Hoppas ni får en härlig dag o kväll!
Kram

Sandra W
Sandra W
7 years ago

Jobbigt med allergi!! Jag äter Desloratadin som mig veterligen inte innehåller laktos och som jag mår bättre av än Clarityn, Cetirizin etc Men i mitt fall så blir jag mindre trött. Om du testar så se till att du får just Desloratadin och inte Aerius som är samma sak, men Aerius innehåller laktos. Kan ju vara värt att testa 🙂

Häftigt för Milo att se fotbollen på storbild och med den stämningen som jag kan tänka mig blir där 🙂 Själv så blir det att krypa upp i soffan hemma och mysa till det. Ha en fin dag!!

Sandra W
Sandra W
7 years ago

Jobbigt med allergi!! Jag äter Desloratadin som mig veterligen inte innehåller laktos och som jag mår bättre av än Clarityn, Cetirizin etc Men i mitt fall så blir jag mindre trött. Om du testar så se till att du får just Desloratadin och inte Aerius som är samma sak, men Aerius innehåller laktos. Kan ju vara värt att testa 🙂

Häftigt för Milo att se fotbollen på storbild och med den stämningen som jag kan tänka mig blir där 🙂 Själv så blir det att krypa upp i soffan hemma och mysa till det. Ha en fin dag!!

Moa L
Moa L
7 years ago

Jag använder Lomudal ögondroppar, Avamys kortisonnässpray och desloratadintabletter (Dasselta, fd. Aerius) för att hålla gräsallergin i schack. Desloratadin säger min läkare har bättre effekt på många än loratadin (olika sammansättning).

Segt att vara så dålig nu och måsta skippa linser medan de flesta i min närhet nu mår bra då de mest reagerar på björk, haha.

Apotekaren
Apotekaren
7 years ago

Inte ska du behöva sluta med allergitabletter för att du är laktosintolerant. Det finns allergitabletter utan laktos och att du blir hyper av Clarityn behöver inte betyda att du blir det av andra sorters allergitabletter. Gå till ett apotek och be om hjälp att hitta en sort som passar dig bra 🙂

Moa L
Moa L
7 years ago

Jag använder Lomudal ögondroppar, Avamys kortisonnässpray och desloratadintabletter (Dasselta, fd. Aerius) för att hålla gräsallergin i schack. Desloratadin säger min läkare har bättre effekt på många än loratadin (olika sammansättning).

Segt att vara så dålig nu och måsta skippa linser medan de flesta i min närhet nu mår bra då de mest reagerar på björk, haha.

Svahnholmen
Svahnholmen
7 years ago

Säger som många ovan, be din läkare på vårdcentralen skriva ut desloratatin. Min man har detta mot sin pollenallergi och han säger att det är STOR skillnad på detta och de receptfria man köper på apoteket.

Apotekaren
Apotekaren
7 years ago

Inte ska du behöva sluta med allergitabletter för att du är laktosintolerant. Det finns allergitabletter utan laktos och att du blir hyper av Clarityn behöver inte betyda att du blir det av andra sorters allergitabletter. Gå till ett apotek och be om hjälp att hitta en sort som passar dig bra 🙂

Svahnholmen
Svahnholmen
7 years ago

Säger som många ovan, be din läkare på vårdcentralen skriva ut desloratatin. Min man har detta mot sin pollenallergi och han säger att det är STOR skillnad på detta och de receptfria man köper på apoteket.

Nästa inlägg

Smördegsknyten med choklad och hallon

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x