Go’kväll

Go’kväll min vän!

Jag ligger på soffan och ögonen klipper. Måste snart bege mig in på toa för kvällstvätt. Värsta jag vet är att sova med smink, då vaknar jag alltid med rinnande ögon. Ännu värre än vad det redan är av allergi.


Ikväll åkte vi ut till svärisarna för att hälsa på. Dom har också byggt en liten altan. Det blev så himla mysigt.


Å så de här fina människorna. Stod och vinkade åt oss när vi åkte. Sån tur jag har som har fina svärföräldrar. Man har ju hört talas om skräckhistorier där relationen med svärisarna är rent av katastrof. Vad glad man ska vara att man har en fin relation. Hur skulle det vara annars? Det man hört talas om verkar ju inte klokt. Har du en fin relation med dina svärisar?

Nä, nu lockar sängen på mig. Sov gott!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
8 years ago

Jag har också turen att ha bra svärföräldrar. Dom ställer alltid upp när det är något och barnen älskar att få vara med dom. Tråkigt att vi bor 75 mil ifrån bara. Men nu i sommar ska barnen få åka till dom i 2 veckor. Kram Nina

Nina Green
Nina Green
8 years ago

Jag har också turen att ha bra svärföräldrar. Dom ställer alltid upp när det är något och barnen älskar att få vara med dom. Tråkigt att vi bor 75 mil ifrån bara. Men nu i sommar ska barnen få åka till dom i 2 veckor. Kram Nina

Vickis
Vickis
8 years ago

Jag har turen att vara välsignad precis som du med helt underbara svärisar, dom är toppen och jag vet inte hur vi skulle klara oss utan dom. ❤

Vickis
Vickis
8 years ago

Jag har turen att vara välsignad precis som du med helt underbara svärisar, dom är toppen och jag vet inte hur vi skulle klara oss utan dom. ❤

anneli
anneli
8 years ago

Man har ju hört skräckhistorier..
Tyvärr lever inte mina svärföräldrar. Svärmor hann jag aldrig träffa hon dog när hon var ung men svärfar var snäll.
Jag har 3 barn och jag har lovat mej själv att aldrig bli en dryg svärmor.
Lägger mej inte i vad och hur de gör saker. Däremot har jag sagt att vi finns där och behöver de hjälp ska de aldrig tveka att fråga.

anneli
anneli
8 years ago

Man har ju hört skräckhistorier..
Tyvärr lever inte mina svärföräldrar. Svärmor hann jag aldrig träffa hon dog när hon var ung men svärfar var snäll.
Jag har 3 barn och jag har lovat mej själv att aldrig bli en dryg svärmor.
Lägger mej inte i vad och hur de gör saker. Däremot har jag sagt att vi finns där och behöver de hjälp ska de aldrig tveka att fråga.

Nästa inlägg

Ser du mig på BLOGLOVIN nu?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x