Ser du mig på BLOGLOVIN nu?

Alltså, nu börjar jag nog gråta för andra gången idag. Min BLOGLOVIN fungerar! Alltså, jag kan inte fatta det. Victoria, som bor i Houston USA, och jag har mejlat till varandra ungefär 1279 gånger. Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma då det faktiskt skulle fungera! Va? I just cant believe it! Nyss fick jag ett sånt här mejl av henne:

Hooray! 🙂

Your page is now updated: https://www.bloglovin.com/blogs/nina-hermansen-14903311

If you have any other questions, please let me know!

Jag vill hoppa på planet till USA och ge Victoria den största kramen ever. Fifan alltså, hon börjar typ jobba nu med tanke på tidsskillnaden så du kan ju gissa hur hett våra mejl gått fram och tillbaka just innan jag lagt mig på kvällarna.

IMG_0741

Den här skålen med avkllippta rosor som jag gjorde i ordning häromdagen skulle jag kunna skicka till Victoria, jag gör det nu via cyber. Tooo youuu lovely Victoria! Thank´s for all your help! ♥

Klicka på den lilla BLOGLOVIN ikonen här nedan så kan du också börja följa mig där!

 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = ”https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, script, bloglovin-sdk”))

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
johanna
johanna
8 years ago

Ja!!!

Mari
8 years ago

Ja äntligen!! Du har varit saknad!!

johanna
johanna
8 years ago

Ja!!!

Malin
Malin
8 years ago

Yes! Äntligen. Plötsligt fanns du bara där efter ett långt uppehåll sedan du bytte bloggportal. 🙂

Mari
8 years ago

Ja äntligen!! Du har varit saknad!!

Evelina
8 years ago

Ja äntligen ser jag!!! Välkommen tillbaka!!

Malin
Malin
8 years ago

Yes! Äntligen. Plötsligt fanns du bara där efter ett långt uppehåll sedan du bytte bloggportal. 🙂

Evelina
8 years ago

Ja äntligen ser jag!!! Välkommen tillbaka!!

Nästa inlägg

Glutenfria kanelbullar utan jäst

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x