Bra mascara

Dags för ett sminktips! Det var längesen nu. Jo, jag har nu i några veckor kört med Palinas nya stjärnskott till mascara.

Den ger maximal volym och glans, är inte det häftigt? Man får verkligen glansigare fransar.  Fransarna böjs efter sin naturliga form, en ny typ av mascaraformula! Den tynger inte ner, ger volym och separerar. Dessutom innehåller den återfuktande, stärkande och skyddande ceramider.

palina_mascara

IMG_0798

Älskar borsten! Lätt att applicera med.

IMG_0800

Jag drog lite med den på min hand. Ser ni hur mycket färg det lossnade på de små håren på handen. Så väldans pigmenterad är den. Ger ifrån sig mycket färg liksom.

palina mascara 4

Här har du en FÖRE / EFTER bild när jag applicerade mascaran.
Jag slängde faktiskt på den då jag hade lite bråttom men här kan du se hur bra den ger ifrån sig.

Jag har ingen fransförlängning just nu. Dels för att jag är allergisk och vill kunna klia i mina ögon (fast man inte ska) och för att jag ville ha en paus för mina egna fransar. Jag kör med lösögonfransar på rad du vet. Såna som man klistrar på just nu, funkar superbra det med när man vill ha lite längre fransar sådär. Så nu kör jag lite serum för mina egna fransar och sköter om dom som små bebisar. Vad passar inte bättre än en vårdande mascara då?

HÄR hittar du mascaran, just nu på REA. Bara 195 kr istället för 265 kr. (adlink)

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Citronscones

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x