Klänningstips till midsommar

Hur går det att hitta klänningar till midsommar då? Vet du vad du ska ha på dig? Inte jag….. Satt därför och kollade runt lite idag och hittade faktiskt massa fina på Boozt, jag har ju samarbetat med dom en del genom åren som jag bloggat. Ni är många som frågat efter klänningstips till midsommar och då tänkte jag att jag tipsar er också. Först ville jag inte tipsa, jo men alltså….ifall att någon av dom som jag gillade skulle ta slut. Haha…. 😀 Men så jäkla ego kan man väl inte vara, sen får jag nog ta och bestämma mig för vilken klänning jag vill ha av de två jag väljer mellan och klicka hem fort som tusan. 🙂 Jag funderar på en heltvit klänning, jag tycker det är så himla fint på midsommar. Att vara vitklädd med blommor i håret, det hör till liksom.

midsommarklänningar 2

(OBS, 1:an & 4:an ger ni fan i! Hahaha….. 😉 )

1.HÄR  (adlinks)

Alla klänningar ovan är på REA så skynda fynda är mitt tips. HÄR hittar du ALLA klänningar som är på REA på Boozt.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bra mascara

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x