Facegel som tar bort alla döda hudceller

I samarbete med Maybeauty ska jag presentera nästa toppenprodukt! När de hörde av sig och ville göra ytterligare ett samarbete så tackade ja nästan ja direkt. Grejen är att jag ALDRIG blivit missnöjd med någon utav deras produkter. Jag använder fortfarande håroljan (dagligen) och lermasken regelbundet. Grymma produkter om du frågar mig. Nästa produkt att presentera för dig är denna FaceGel.

IMG_0742

Gelen ligger i såna här små behändiga behållare, man bara drar loss locket så ligger gelen där i.

IMG_0745

Jag smetade sedan in gelen i ansiktet. Tog en bild innan jag började massera. Det man gör sen är alltså att man masserar sig i ansiktet. Mycket just kring näsan, hakan och pannan. Där orenheter och döda hudceller ofta lägger sig. Det är alltså dom man kommer åt så bra med den här gelen. Jag masserade och sedan plötsligt så började det att lossna, små smulor liksom som kom till av att allt det döda i huden som lossnade.

IMG_0747

Här ser ni ”smulorna” som lossnat. Jag fortsatte massera ett tag till tills att jag kände att det inte lossnade mer. Sedan tvättade jag bara av ansiktet och torkade rent med handduk.

maybeauty face gel

WOW säger jag bara! Huden blev verkligen fantastiskt len. Allt skit försvann. Jag kände att min lite kvissliga haka blev alldeles len. Kinderna som jag haft lite torrhet på blev lena och efteråt när jag sminkade mig så fick jag en väldigt jämn sminkning på huden. Underlaget såg så fräscht ut.

Nu får du som läsare av min blogg ett förmånligt erbjudande på detta face-gel. För 174 pistoler får du nu inte mindre än 8 såna här geleburkar. Jag använder 1 geléburk 2 gånger i veckan just nu. Men tror att när man fått huden ren så räcker det att kanske köra 1 gång per vecka. Med koden ninafacegel får du din rabatt på 30%, på den HÄR länken är rabattkoden aktiverad och dras av när du väl kommer till kassan!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Avocadohalvor med kesoröra

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x