Köksbord vitt och nytt örhänge

Go`kväll på er!

Vilken konstig kväll detta blev för mig. Jag har ju varit så urlakad och trött idag. När Tony ställde sig för att grilla vår kvällsmat sa han åt mig att gå och lägga mig på soffan ett tag. Jag tog honom faktiskt på orden och gick och la mig en stund. 2 timmar senare blev jag väckt. Fattade ingenting. Han hade försökt väcka mig ett par gånger men jag hade bara somnat om. Det blev sådär så att när man väl vaknae så fattade man ingenting.. Har jag sovit i flera timmar, är det morgon? Så jäkla skumt! Så nu sitter jag här och känner mig lite utvilad faktiskt. Jag som alltid har så svårt att sova sådär bara somnade knall och fall. Skitskönt såhär i efterhand.

IMG_0837

Idag kom en av oss härinne förbi mig. Synnöve. Hon var en av dom som köpt en sån här poster (du hittar dom här) och en av mina tavlor så hon kom förbi och hämtade det. Jag tog emot henne i pyjamas. Ja det är så jag hasat fram idag. En riktig off-dag.

IMG_0842

Synnöve hade även med sig choklad till mig. Chillichoklad från Jersey där en av hennes döttrar bor. Smakade den här idag och den var det redigt med drag i kan jag säga. Det som heter Chili här i Sverige är inte ens i närheten av chilismak som denna. Fantastisk! Tack Synnöve! ♥

IMG_0838 IMG_0840

Jag har ju glömt att visa er för tusan, nu är det där örhänget bytt. Vi åkte ned och köpte ”Ronaldo” örhängen åt honom. Han var så glad när han äntligen fick sätta i det där Ronaldo örhänget alltså. Att få se ut som sin idol. Eller som han sa häromdagen:

”Mamma, åh vad jag önskar att Ronaldo var min pappa alltså!”

Då frågade jag vad han skulle göra med sin egen pappa då? Ja om Ronaldo var hans pappa. Då insåg han ju att det inte ALLS var något bra. Så då bestämde vi att det hade varit coolt att ha honom som bror istället. Det vet inte mamman om hon tyckte. Då skulle jag varit 15 år när jag fick honom…. å då insåg jag att det ju skulle kunna vara fullt möjligt (även om det var ruskigt tidigt) och då insåg jag också att jag för tusan kommit upp till åren när det visar sig att jag ju faktiskt skulle kunna vara mamma till en snart 30 åring. Ja du ser, såna här diskussioner kan leda all världens väg. Haha…. 😀

IMG_0847 IMG_0850

Blixtbilder då det hann bli lite för mörkt, ja även om det är sommarsolståndet idag. 😉 Men nu är köksbordet vitt igen. Det är fint det, det ljusade upp vårt kök igen och jag trivs bättre med det när det är vitt än svart faktiskt.

Nä, nu ska jag ta natt här. Hoppas du haft en fin dag idag. Sov gott! ♥

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Facegel som tar bort alla döda hudceller

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x