Myshelg i bilder!

Nu har jag suttit här och redigerat bilder och har ont som tusan nu. Men jag ska in med ett blogginlägg nu och därmed basta. Jag är ju faktiskt finska i grund och botten och vi föds med en jäkla sisu. 😉

Nu ska du få se helgens bilder…..det blev nämligen en väldigt mysig helg på alla sätt. Vi har umgåtts med vänner, ätit gott, barnen har lekt och badat och livet har bara varit enkelt och härligt.

IMG_1498 myshelgen i juli 2016 IMG_1492

På fredagseftermiddagen for jag och Milo ned till Kattis på varsin cykel. Milo badade och jag satt satt och tittade. Kände mig lite låg och ur fas. Det som är skönt när man är goda vänner är att det är ok. Man behöver inte alltid leverera som vän, man kan faktiskt bara få vara. Dock så höjdes mitt humör och hela känslan blev lättare efter att vi fick umgås. När man pratar om roliga saker och bara är så lättar själen lite.

Framåt kvällningen lagade vi mat tillsammans och fler och fler ramlade ned för lite umgänge i kvällssolen. Det är alltid så mysigt hos Kattis och Beijne, där vill man hänga liksom.

IMG_1503 IMG_1504

Så mysigt på denna altan alltså!

IMG_1499 IMG_1502

Bordet dukades åt oss alla.

IMG_1506 IMG_1509 IMG_1512 IMG_1517

Tugg tugg, moffel moffel. Så otroligt gott allting! ♥

IMG_1520

Min grillröra, potatisen ska jag berätta mer om i ett annat inlägg – den tyckte alla var helt gudomligt god. Tonys picklade rördlök, melonsallad, grillad fläskfilé. MUMS! ♥

IMG_1515

Kidsen satt vid eget bord och mös. De åt 2 portioner i var! 😀

Det var fredagen det. Sååå mysigt, vi var hemma strax efter 11 så vi hann också kolla lite film innan vi somnade.

På lördagen så bestämde vi oss för att åka ut till mina fd svärföräldrar. Min fd svärmor fyllde år och de var i sin stuga på Bryggholmen. En ö strax utanför Enköping. Man tar sig dit med båt eller en färja. Sååå mysigt är det. Här har jag varit en hel del när jag och stora barnens pappa levde ihop. Älskar den här ön alltså. Så rogivande och härligt.

IMG_1538 IMG_1541 IMG_1544 IMG_1545 IMG_1546

Vi blev först bjudna på mat. Flygande Jacob. Ämen så jäkla gott! Sedan var det såklart fika. Milo lärde känna lite kids som också var på samma kalas. Det är Magnus kusins barn. Lite kul att han och pojken var jämngamla. Dock så var han tydligen ett huvud längre än alla i sin klass medan Milo är ett huvud kortare än alla i sin. Så de var lite olika kan man säga. 🙂 Men de lekte fint ändå! 🙂 Fd svärmor Susanne hade bakat och fejat massor såklart. Det var så kul att träffa alla igen. Förrförra året var vi på Susannes kalas senast, förra året kunde vi inte. Tony och jag ska som sagt ta och spendera nån dag där på hans semester. Ska bli så mysigt! Ska försöka tajma med fd svägerska med familj också.

IMG_1539 IMG_1540 IMG_1542 IMG_1548

IMG_1573

Sån mysig idyll verkligen!

IMG_1549

Sedan blev det språngmarsch ner till vattnet och badet.

IMG_1563 IMG_1564 IMG_1565

Lagårdsviken heter det där badet ligger.

IMG_1551 IMG_1569

Så kul att flakmoppeföreningen hade sin träff nere vid bryggan. De är en förening de satt ihop då de var fler som hade flakmoppar på ön. Så ses de och tar en öl och sitter och ljuger. Hur trevligt?

IMG_1570

Sedan var det hem till stugan igen och gå på fina Abborrstigen. 🙂 ♥

Sedan blev vi skjutsade över med båten igen. Längtar till nästa gång vi åker dit. Hemma sedan så började jag laga mat. Tony höll fortfarande på med bygget av uterumsaltanen. Dom hade varit så sjukt duktiga. Han hade dokumenterat allt så att vi fick följa utvecklingen. Söt, och även lite bloggskadad att ha en fru som bloggar på heltid. 🙂 Vi bjöd över Kattis och Beijne på lite grillat på kvällen, Magnus kom också över.

IMG_1575 IMG_1574

Vi hade dukat upp så fint i trädgården under äppelträdet. Men det blev som i Abbas Sillreklam. Det var liksom ut och in där ett tag innan vi beslutade oss för att sitta inne. 🙂 Det blev grillad kyckling med vår specialpotatis och så lite röror och melonsallad till. Det blir nog årets grillrätt denna sommar. 🙂

Nä, nu ska jag vila min axel lite. Sen ska jag knäppa bilder på altanen. Iiiih, Tony håller just nu på att skruvar i den sista skruven. HURRA! Däcket ser enormt ut nu. Ja innan huset kommit på plats alltså! Bilder på bygget kommer imorgon.

Ha nu en mysig kväll! Tack för fina kommentarer också. Ni är bäst!

7
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

Hela helgen (i viss mån hela sommaren) har även jag känt mig låg och liksom småledsen, utan att veta varför egentligen. Ju mer jag är på sociala medier desto sämre får det mig att må. De bloggar jag följer har ”ändrat karaktär” och blivit hårdare och opersonligare. Så finns det då EN ENDA blogg som får mig att känna mig bättre till mods, du Niiinis, fy fasen vad jag är glad att du bloggar. Jag avslutar alltid dagen med att läsa din blogg och dina ord tar jag med mig till natten. Är så jätteglad att jag hittat din blogg, åh vad jag önskar att du fortsätter som hittills, din blogg gör verkligen skillnad, i alla fall i mitt liv och för det tackar jag dig!!!!

Linda
7 years ago

Hej!
Brukar aldrig kommentera men måste säga läste dej varje dag så rogivande att läsa din blogg..du skryter aldrig eller mobbar någon bara är dig själv.

Vem är ditt x av dom som du visade på bilden…kram linda

Katrin
Katrin
7 years ago

Vilken härlig bildkavalkad!
De där bullarna skulle jag vilja äta också
Sov gott och ha en bra dag imorgon fina Nina!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Ja jag hade gärna ätit dom men de var inte glutenfria, ibland är det bra att jag avstår det…de blir inte så mycket mofflande på kalas då. 😉

Kram!

Nästa inlägg

Lite verklighet….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x