När man tillåter sig att vara slapp….

Godmorgon bloggisar!

Ja som ni märker så är det fortfarande lite ”vacation-mode” här på bloggen. Den här semestern har jag verkligen tillåtit mig att stundtals ta lite semester på riktigt. Vi bloggare gör ju sällan det. Jag som ligger på flera inlägg per dag i vanliga fall har ju riktigt inte haft någon semester alls de senaste åren. Att ha ett arbete som bloggare innebär ju att uppdatera och att se till att hela tiden ha bilder och uppdateringar till bloggen. Så funkar det här jobbet. Det blir ett sätt att leva på faktiskt, de flesta i ens närhet vet att jag bloggar och har full förståelse för att jag hela tiden uppdaterar lite ifrån mitt liv. Kameran dyker upp på de flesta ställen.

Men…..den här sommaren tillät jag mig själv att stundtals gå in i en form av semesterbubbla på riktigt. Kameran har inte varit framme alls på samma sätt. Jag har suttit och njutit middagar med vänner utan att fota ett endaste dyft, bara njutit och slappnat av som alla andra. Det har varit väldigt skönt ska jag säga. Har faktiskt inte haft dåligt samvete heller för att jag vet att de flesta av er också är i någon form av ”vacation-mode” och kanske  inte kikar in här som ni brukar. Så vi alla, både ni och jag har haft lite semester. Vår semester pågår denna veckan ut, sedan börjar Tony jobba på måndag och Milo börjar skolan igen i mitten på nästa vecka. Då kommer allt att återgå till det normala…. 🙂

Igår hade vi en ”folk kommer på besök” dag. Det ramlade ni spontangäster och planerade gäster under hela dagen faktiskt. Riktigt trevligt! ♥ Älskar sånt. Igår var det mer än vanligt dessutom… Vi satt och umgicks i vårt uterum under hela dagen. Den är färdig förstår ni….. nåväl, lite kvar är det men i det stora hela är det klart. 🙂 Wieeeee…..vi är så sjukt nöjda! Jag ÄLSKAR vårt uterum! Du ska få se bilder på det senare idag, det LOVAR jag.

IMG_2362

En liten sneakpeek får du här. Det här var den enda bilden jag fick till på alla våra besökare. Mamma och pappa hastade iväg till syrran innan jag kom på att jag glömt att knäppa bilder, samma med Kattis o Beijne och Petra o Frank. Men här hann jag ta en bild på vår grillmiddag med svärisarna och lillebror Tobias. Kul också att Elliot var hemma och åt med oss. Han är förresten mycket bättre i sin mage.

Tonys tumme då? Ja vi lyssnade på ert råd angående att låta bandaget sitta på. Det är tur man har bloggen ibland så man får dessa bra tips ifrån er. Vi ska öppna det tidigast imorgon för att se hur det ser ut? Huuu….. jag törs nog inte titta tror jag. 😉 Jaha, ikväll ska vi på bilbingo! Hahaha, ja du läste rätt. Vi ska prova på det. Vi är ett stort gäng som ska bilbinga oss ikväll förstår ni och dit tar jag garanterat kameran med mig. 😀 Nu ska jag sätta mig för att lägga in bilder ifrån vårt uterum, ska bli kul att få visa dig!

Kram så länge! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika K
Annika K
7 years ago

Kan det vara kärleksört? Den är röd när den slår ut?

Nästa inlägg

Blodsprutande & oro, en utmattande dag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x