En fixarlördag

Godmorgon!

Jag sov ända till 8 i morse, var vaken en stund inatt då jag förflyttade mig från soffan. Jag och somna i soffan är en vanlig kombo. Jag älskart! Dock så inser jag att sömnen blir bättre om man går och lägger sig i sängen och sover från första början. Men det är ju så sköööönt att slumra i soffan när Tony sitter och kikar på TV och pillar på mina fötter samtidigt. Det har kommit att bli min lilla nattning. 😀

Igår åkte vi ut till mamma och pappa för att hjälpa till med diverse göromål. Grillstugan har skrapats för att målas om.

IMG_2522

Rumpbild på Tony hårt inne på skrapet. Han slet som ett djur med den här stugan alltså. 🙂

IMG_2526

Mamma och jag höll till inomhus och fejade runt inne i grillstugan.

IMG_2521 IMG_2523

Min farbror (som är en av de roligaste personerna jag känner och står och gömmer sig på sidan av huset) driver TJK Elektriska i Västerås och hela mellansverige var och drog lite el till den nya förrådsstugan på gården, till sin hjälp hade han min fasters man Mick som är från England. Faster målade stugan och ytterdörren. Farsan höll till på sidan av huset där en stolpe skulle förstärkas. Så det var fult skägg. Jag tog med mig ett stort fat med nybakta bullar som jag heeelt missade att ta bild på. När jag skulle göra det var allt slut, hahaha… det var hård åtgång på bullar igår kan man säga.

Milo spelade fotboll för det mesta hela dagen, han spelade sen fotboll med Mick och satt och snackade fotboll med honom på engelska. Det är lika sjukt och imponerande varje gång. Man kan inte fatta? Hur blev det så liksom? Jag och mamma satt och lyssnade på honom i smyg där han satt och småpratade om FIFA och olika lag. Mick gillar fotboll så han var nog en rolig samtalspartner.

Nähepp, nu ska jag äta frukost på sängen här. Sitter och jobbar lite. Imorgon börjar Tony jobba så det känns sådär konstigt och tomt redan idag. Vi ska försöka njuta av sista dagen som lediga, blir ett besök hos mamma och pappa idag också då vi tänkte fortsätta hjälpa till med fixet där.

Vi hörs sen igen! Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jordgubbssylt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x