Höstshopping

Har ni börjat förbereda för höst? Usch jag vill inte…. men just nu sitter jag faktiskt och surfar på höstkläder. Sen har jag också införskaffat ny parfym som ska vara min mustiga höstdoft. Jag har testat den här i många omgångar men aldrig köpt…. Är det något jag kan vara helt puckad på så är det att bestämma mig för en doft! Jag är helt hopplös när jag står i en parfymbutik och testar dofter. Först vill jag ha alla, sen tycker jag att alla doftar likadant till slut. SÅ då blir det ingen. Nu har jag doftat på den här härligheten i några omgångar men aldrig kunnat bestämma mig.

IMG_2360 IMG_2359 IMG_2357

Mmmmm….men nu jäklar i min lilla låda blidde det den här som jag suktat efter länge. DOLCE & GABBANA The One. Den doftar så där exklusivt och lyxigt, det känns som det doftar dyrt. Inte hubba bubba liksom. 😉 Basnoterna är vetiver, ambra, mysk och vanilj. Den är lite sådär orientalisk i doften med toppnoter från mandarin, bergamott, litchi och persika. Åh jag älskar den. 

Så nu när hösten kommer ska jag dofta sådär orientaliskt mustigt tänker jag. 🙂 Du hittar doften HÄR till ett bra pris, billigare än på de flesta ställen.

Apropå höst! Har ju suttit och kollat in lite höstkläder. Tänkte att jag skulle vara ute i god tid och inhandla höst/vinterkappa också. Jag vill ha en ny svart nu och sprang på dessa 2. Den till vänster är lite gosig mysig sådär men också väldigt fin. Den till höger är lite jag. Snygga detaljer liksom. Vilken av dom tycker du?

kappor

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
7 years ago

Hej.

Tack för en bra blogg! Båda är fina, men tycker nog den till höger.

Hälsn Maria

Annica
Annica
7 years ago

Båda var fina. Var är dom ifrån?

Margareta
Margareta
7 years ago

Åh, jag har tittat på båda två och tycker de är jättesnygga, men den till höger nr 2 är lite mer min favorit, så den blir det för mig.
Jag har bakat dina havregrynsbröd i långpanna idag och de var riktigt goda.

Mia
Mia
7 years ago

2:an helt klart!

Kina
Kina
7 years ago

Nr 2 tycker jag.

Nästa inlägg

Jobbardag

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x