Tvättjefel

Go`kväll!

Sitter här och äter kvällsmat….

IMG_2558

Ibland varken orkar eller hinner man inte. Ingen lust hade jag heller att börja laga käk alldeles försent. Ser ju inte så jäkla kul alltså men det här är riktigt gott det serru. 🙂 Yoghurt med havremjölk och havregryn, en glutenfri hårdbrödskiva med ost och så det här tet!

IMG_2571 IMG_2569

Mitt ”Love” te! ♥ Nä, inga kondomer! Haha…. Tony sa första gången att de såg ut om kondomer. Knäppskaft! 😉 Pukka såklart! Älskar deras teer. Detta är ett te med ros, kamomill och lavender. Perfekt på kvällen när man ska komma ned i varv. Kamomill är dessutom bra för magen. Jag brukar ha i lite honung också.

IMG_2563

Såhär ser det ut här hemma nu…. Jag torkar ju tvätten ute fortfarande men det hade inte torkat helt så då tar jag sista torkningen inne över natten. Dörrar, soffor, stolar…. ja allt får vara provisoriska torskställningar även om jag har riktiga. Haha… Dessutom HATAR jag när tvätten hänger såhär…. men låter man det göra det över natten så är det ju KLÄRT på morgonen. Toppen ju!

Vi sitter här alldeles ensamma jag och Tony. Milo ville sova hos mormor och morfar inatt. Åkte ut till dom  idag och så har vi lekt och hängt där under hela eftermiddagen. Sen åkte jag och Tony hem utan honom. Konstigt…sådär en måndag. Brukar ju vara fest eller nåt när han sover borta. Jag ska hämta honom imorgon förmiddag för sen ska kompis Max hämtas från fritids för lek med Milo på eftermiddagen. Ska bli spännande att se…..dom har nämligen inte setts på hela sommarlovet.

Nu ska jag gosa ned mig i soffan här. Hoppas du mår bra och har haft en bra dag!

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Höstshopping

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x