Att se det postiva….

Godmorgon!

Åh fyyyyy vilken krattig natt jag haft. Dessutom vaknade jag redan kvart i fem och kunde absolut inte somna om. Sen huvudvärk på det dåra…. Men, som jag numera brukar tänka, det hade kunnat vara mycket värre!

positiv

Jag försöker verkligen leva efter det här budskapet numera. För ett år sedan när min pappa trillade ned från en rapplig stege och slet sönder en stor sena i sitt lår så började jag tänka efter det här budskapet. Ok, förjävligt att han skadade sitt ben så illa…. men tänk hur mycket värre det hade kunnat bli? Dessutom fick jag mer tid med min pappa under hans sjukskrivning. Jag försökte också peppa min pappa att tänka likadant vilket han gjorde…. Det är lätt att försöka vara efterklok och tänka att man inte skulle klättrat upp på den där stegen, att man skulle gjort annorlunda. Men jag tror att vissa saker sker av en anledning. Vem vet? Kanske behövde pappa stanna upp just där och då. Bli sjukskriven och bara vara hemma under några veckor. Dels för att dra ned på tempot, men ibland brukar jag tänka att det kanske hade hänt något ännu hemskare annars.

Jag lever nästan helt efter det här numera och jag ska säga att det underlättar. Jag accepterar situationer på ett helt annat sätt nu. Jag släpper saker mycket fortare. I vintras rullade min bil ned i diket och det blev en lite buckla i sidan. Visst, förjävligt med en buckla och så onödigt liksom. Men jag släppte det så fort jag fått upp bilen från diket. Jag vägrar att lägga energi på att gräma mig över saker. Gjort är gjort, hänt är hänt. Hann också tänka att pappa som var här och drog upp bilen den halkiga dagen kanske undgick något annat som hade kunnat hända. Då blir det plötsligt en positiv händelse….förstår du?

Så mitt budskap till dig denna tisdag är att försöka se det positiva i ALLT. Jag jobbar med detta väldigt mycket och tror att det gör oss gott. Nu ska jag gå upp och duscha, sen åker jag och hämtar min lilla skrutt!

Vi hörs sen igen!

Godmorgon & kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tvättjefel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x