Grumligt sovrum och kass sömn

godmorgon sovrum

Godmorgon!

Ja jag säger godmorgon från ett lite grumligt (på bilden) sovrum. Jag har sovit som en kratta IGEN. Äsch… såg att någon på FB skrev att det var fullmåne inatt. Det kan ju vara därför 2 nätter varit som dom varit. Dom säger ju att dragningskraften ökar så inte är det alls konstigt att man känner sig skum då?! Kanske ligger vi alla med utbuktande ögon på natten av dragningskraften. 😀 Det sägs ju att månen och dragningskraften gör något med vätskan i våra kroppar. Återstår att se om det är det eller nåt annat som gör att min sömn suger för tillfället! Vi får se?

Idag är det en stor dag. Milo börjar i andra klass och han är spänd här. Jag förstår honom, jag minns själv hur det var när man var liten och skulle börja skolan igen efter ett långt sommarlov. Hur skulle alla se ut minns jag att jag tänkte? Precis som om alla skulle förändrat sig……men nåt ligger det ju i det. För igår när vi hämtade Milos kompis på fritids så tittade Milo på honom och sa: ”Vad förändrad du ser ut”. Så nog kan det vara så att man tycker att kompisen förändrats sen den där sista dagen man sågs på skolan innan sommarlovet. 🙂

Idag blir det bakning för hela slanten. Imorgon kväll kommer det gäster för att fira min födelsedag. Hade hoppats att vi kunnat sitta ute men det ska bli regn. Vi får tränga ihop oss i uterummet tror jag. Ska fixa och dona idag i alla fall. Vi har satt upp lite hyllor och lampor i uterummet så jag ska ta lite bilder och visa dig sen. Ska ta bilder på schäslongen också i vardagsrummet. Det blev riktigt bra faktiskt.

Här inne blir det både skotips och recept på dom goda jordgubbsgråttorna jag gjorde igår… Nu ska jag snajsa Milos frilla för första skoldagen. Vi hörs lite senare!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Var hittar jag din hemsida?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Nä, den funkade inget vidare så jag har faktiskt lagt ned den…. Var det nåt speciellt du tänkte på?

sophia brunnberg
sophia brunnberg
7 years ago

Hej, jag känner av fullmånen varje gång, sover dåligt och svettas två nätter sen tredje natten sover jag som en stock… Har dokumenterat i nästa ett år och det är återkommande så nog fasiken blir många påverkade av den
Tack för en härlig blogg!

Nästa inlägg

Ä men fifan så nervööööst!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x