ANNONS

Skotips

/

Jag har två i  min familj som sliter skor värre än en dragracingförare sliter däck. Det är först och främst Tony, sen är det Milo. Det är faktiskt helt sjukt hur mycket de sliter på sina skor. Tony klarar en säsong, sen är det helt paj. Spelar ingen roll om det är kvalitet, skinn och hela patrasket. Billiga skor sliter han på nån månad…. Milo är likadan. Jag hinner i stort sett bara ta på honom ett par skor så är det slitna. Så, nu sitter jag här återigen och surfar på skor till honom. Skolan började ju idag och snart är hösten här…. det betyder nya pjuck. Kan inte bestämma mig för om det ska bli med skaft eller utan. Skaft är bra när det börjar bli lite kyligare sådär….

Hittade några riktigt fina, både med skaft och utan.

skor sarenza

Adidas HÄR (adlink)

Riktigt bra pris på dom var det också. Tänkte samtidigt tipsa dig om att signar du upp dig för Sarenzas nyhetsbrev så får du 100 kr rabatt på ditt första skoköp. Hur bra såhär i skolstartstider?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00