it´s my birthday! ♥

IMG_1995

Idag fyller jag 44 år….

….som jag brukar säga, tiden går så otroligt fort. Du vet hur man brukar säga…det var ju nyss jag fyllde 30 år. Det känns inte så fasligt längesedan som 14 år, men det är det. Otroligt! Å tänk om man vetat då hur livet skulle se ut idag, just 14 år senare? Att jag inte längre skulle leva med Magnus, att jag skulle vara gift med Tony och ha fått ett barn till, jag som trodde att jag var sååå klar. Tänk, Tonys bror var ju på min 30 årsfest, jag som knappt visste att Tony fanns. Visst är det lite lustigt…livet?  Det är fantastiskt, att livet går och att det hela tiden händer saker i det här livet.

Födelsedagen är en sån där dag då jag brukar reflektera en del. Se tillbaka, minnas året som gått och så….  Det kan vara härligt att reflektera, men också jobbigt. Man går igenom saker som varit jobbiga, sorgsna, ledsamma och tuffa också. Så är det. Hur som haver…jag äskar att fylla år. Eller som jag sa igår, fylla räcker bra numera. 🙂

I morse fick jag frukost på sängen. Vi skedade länge i sängen innan Tony gick upp, det var en perfekt start på min födelsedag. När Milo sen vaknade fick jag en sömndrucken kram och puss och ett grattis av honom också. Mamma ringde, pappa ringde, Elliot ringde, Magnus (exet) ringde och så fick jag mess av Thedde. Fina kärleksfulla ord…. ♥ Facebook och Instagram väller över av grattis. Sms:en trillar in. Man blir så glad!

Nu ska jag susa vidare här och baka järnet. Ska ta bilder på allt kalasande sen.

Stor kram och tack för att du läser här hos mig! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

18 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
Mari
7 years ago

Stort grattis på din dag! 🙂

Eva Jansson
Eva Jansson
7 years ago

Hip hip hurra, hurra, hurra, hurra! Ha en alldeles underbar, mysig och kärleksfylld dag!
Kramzikram

Susanne
Susanne
7 years ago

Hipp Hipp Hurra för Nina idag!!!!
Hoppas du får en underbar dag!
Kramar

Kina
Kina
7 years ago

Grattis på din dag!

Mia
Mia
7 years ago

Grattis på din dag underbara Nina! <3 😀 Hoppas du tänkte på hur värdefull du och din blogg är för oss läsare runt om i landet när du reflekterade över året som gått 🙂 Hoppas du får en helt underbar dag med dina nära och kära!
Stor Grattiskram till dig!

Carina S.
Carina S.
7 years ago

Stort Grattis till dig. Hoppas dagen blir bra o som du tänkt dig! Kram

Annika
7 years ago

Stort grattis fina Nina!!!
Kram!

Erika
Erika
7 years ago

Stort grattis fina Nina!
Hoppas du får en fantastisk födelsedag
Stor varm kram till dig ❤️

Annika
7 years ago

Stort GRATTIS ❤️
Visst är det härligt att fylla år!?
Kram

Maria
Maria
7 years ago

Varmt grattis på din dag!

Katrin
7 years ago

GRATTIS!
Och tack för att du skriver din blogg
Kram!

Nina
Nina
7 years ago

Grattis på födelsedagen Nina! Hoppas du har en underbar dag, många kramar

Eva N
Eva N
7 years ago

Grattis på födelsedagen! 🙂

Th
Th
7 years ago

Grattis på födelsedagen bästa Nina! ❤

Helene i götet
Helene i götet
7 years ago

Stort grattis!

aa
aa
7 years ago

Grattis ❤

Skatan
7 years ago

Åh! Grattis i efterskott Nina.
Gissar att du blev ordentligt firad och hade en toppendag!

Lotta
Lotta
7 years ago

Grattis fina Nina!
Och tack för att du bloggar, läser din varje dag.
Kram

Nästa inlägg

Kolasnittar och schäslongen i vardagsrummet

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x