Godmorgon Örebro

Godmorgon från bilen! 

Vi är på väg till Örebro. Tony ska på möte och jag ska till Sussi på First Hotell. Solen skiner nu men hemma var det helt igenmulet. Här är det klarblå himmel. Hörde ni förresten att det skulle bli högsommarvärme i slutet på veckan? Det är som jag sagt hela tiden, det är inte höst ännu.

Jag känner av något som inte är så bra. Min hals gör ont…..på fredag ska vi ju fira 10 år som gifta jag och Tony så tajmingen för ev förkylning är sååååå tokig. Är det gurgla saltvatten som gäller för att mota Olle i grind!?


Ville bara snabbt kika in och önska dig en riktigt bra dag och start på veckan! Vi hörs sen igen, snart är vi framme i Örebro så jag vinkar till eventuella läsare som bor där i krokarna!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Gör ingefärsshot och ta dej en hutt varje morgon typ från aug till framåt mars/april. Så motar jag ”förkylningar i grinden” plus så klart egen gjorda frukt/grönsaksdrinkar med ingefära. Välkommen till ett soligt Örebro!

Susanne
Susanne
Reply to  Kina
7 years ago

Kina hur gör du din ingefärsshot?Skulle jätte gärna vilja ha recept Tack!Tar du bara 1 per dag?
Tänkte precis tipsa Nina om Ingefära 🙂

Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
7 years ago

ja precis som ovanstående skrev, drick ingefärsdricka. Koka upp vatten med skivad ingefära och 1 st pressad citron.
kan även rekommendera MMSports, tabletter cold kill, tar 4 st varje dag när jag känner att något är pågång.
ha det fint
kram

Berit
Berit
7 years ago

Hej hej 🙂
Du passar så bra i din mörka hårfärg! Jag har varit på semester en vecka och just läst i kapp mig på allt ni har haft för er och upptäckte då en sak:
När man trycker på HEM längst upp så kommer man till din gamla adress på allt för föräldrar. Det är ju inget som stör men tänkte att det är bra att veta. Jag hade ju läst i några sidor och ville snabbt komma till baka till början 🙂
Ha en bra dag i Örebro

Agneta
7 years ago

Jättefin i håret! Snygg som alltid!

sophia brunnberg
sophia brunnberg
7 years ago

Välkommen till öret, hoppas ni får en fin dag här.

Åsa
Åsa
7 years ago

Trist med förkylning men du kanske slipper, många dagar kvar!? Mitt bästa tips är ändå att se till att sova ordentligt och akta sig för luftkonditioneringsblås i bilen… Ser att flera tipsat om ingefärsdricka, såg nån på Insta som gjort med citron också. Kan du inte testa nåt bra – och gott 🙂 – recept och tipsa om? Ha en fin dag!

Ursula
Ursula
7 years ago

Strepsils sugtabletter finns på apoteket..receptfritt. Funkar bra vid halsont tycker jag…Krya på dig!

Kina
Kina
7 years ago

I l vatten två citroner 1/2del honung 250 g riven ingefära iblan har jag oxå i en hackad chili. Googla hur man gör. Ta en ”pruttare” varje morgon. Håller upp till en månad i kylen, om man bara är en person som dricker. Viktigt att skaka flaskan innan och att få med ”saften” från ingefäran när man river den.

Susanne
Susanne
Reply to  Kina
7 years ago

Tack snälla för svaret!
Ska fixa så jag är redo för hösten/vintern!

Nästa inlägg

Bortgjord för Patrik Sjöberg

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x