Saltkaret i väskan

Godmorgon!

Äääääääsch vad min hals har gjort ont inatt. Svårt att sova också….Drack ingefärste igår kväll, alltså kamomill-te med ingefära i. Starkt satan och jag svettades som en liten gris men inte fasen hjälpte det. Idag ska jag attackera det med att gurgla saltvatten, under min innebandykarrär förhindrade jag många förkylningar så. Ska till Uppsala med Elliot idag och då åker saltkaret med i väskan. Well well, det är då man får tänka att det finns värre saker.


Mina fina liljor som jag fick av svärisarna på min födelsedag har nu slagit ut. Jag brukar klippa bort de röda inuti liljorna när de slår ut. Mycket finare!

Nä, dags för morgonsysslorna. Tänk att man kan vara så glad för att man har nybakt glutenfritt bröd till frukost. Igår bakade jag nämligen glutenfritt formbröd som jag ska njuta av. Du får såklart recept på det senare idag. Blev såååå gott!

Vi hörs sen igen!

Kram Nina ❤️

9
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
7 years ago

Hej Nina! Har du testat med Esberitox, finns på Apoteket (receptfritt). Det hjälper mkt bra att ta bort förkylnbesvär, om man börjar ta dem direkt då man känner minsta symtom. Man får dock inte sluta för tidigt, då kommer symtomen tillbaka… Perfekt anti-förkyln piller för en småbarnsmamma/pappa

Ann-Marie L
7 years ago

Hmmm bra tips om saltvatten (jag har ju hört det förut men glömt) och det här med Esberitox kanske kunde vara något, vill inte vara sjuk mer just nu. (arbetstränar)

Ann-Marie L
7 years ago

Förresten, det här med kamomillteet och ingefära , är det något du köper eller gör själv?

Nästa inlägg

Dagen i Örebro

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x