Mofflade som Gollum

Godmorgon!

Asså….min hals. AJ! Det märkliga är att jag bara har ont i halsen och känner mig hängig. Inte förkyld eller något annat…. Idag får jag attackera med ännu mer salt och ingefära tror jag. Någon tipsade om esberitox, men frågan är om inte det är som echinagard? Man måste börja redan vid första symtomet? Är det så? Det är i alla fall såååååå freaki´n dålig tajming på detta. Att känna sig hängig och ha svinont i halsen när man ska planera en bröllopsdag är sämsta kombon EVER. Nu vill man ju ha massor med energi och vara pigg som en mört. Men jag ger fasen inte  upp alltså! Jag SKA vara fräsch på fredag och bröllopsdagen ska firas! BASTA! 🙂

Igår var jag  och Elliot till Uppsala….. lunchtiden blev galet sen så när det väl var dags för lunch så var jag så hungrig så jag kastade i mig som en besatt.Haha, tugga tugga moffla moffla! Kände mig som Gollum när jag satt där och åt från båda tallrikarna utan ett enda uppehåll. 😀

IMG_2927 IMG_2928 IMG_2930

Ett hungrigt gäng som skulle få sätta tänderna i sushi och thaibuffén! 🙂 Dom var så gulliga på restaurangen vi var på, egentligen hade buffén hunnit stänga men dom lät oss äta ändå. Sen väntade dom tills vi var klara, HUR snällt?

IMG_2933

Ja det var inte sååå många andra i restaurangen så vi fick sitta och moffla alldeles ifred. 🙂

IMG_2934

Även om de plockat fram kvällsbuffén så fick vi ta efterrätt ur den. VI delade på friterade bananer och glass. JEFLA gott! 🙂 JEFLA onyttigt….men jag kunde inte  motstå fast det var mitt på en tisdag. Försöker att hålla igen lite efter semestern nämligen.

Nähä, nu ska jag sätta igång  med morgonbestyren här, längtar efter frukost gör jag också! Mat är livet för mig…så är det bara. Jag älskar all form av mat…frukost är en av de bästa målen dessutom!

Vi hörs sen igen, ha en fin lill-lördag nu mina fina läsare!

Kram Nina ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Jag köper alltid Colizin tabletter på hälsokosten. Funkar på just ond hals och hjälper även om det gått nån dag. Lycka till och krya på dig, kram Anna

Susanne
Susanne
7 years ago

Gjorde ingefärsshot efter ditt recept igår.
Tog första hutten imorse. Gurkmeja är starka grejer:)
Hoppas detta håller förkylningarna borta.
Hoppas du mår bättre snart!
Kram

Maria
Maria
7 years ago

Du MÅSTE testa NYODEX mot halsont. Späd med vatten och gurgla. Det enda som funkar för mig. Smakar inte hallon men det är värt det ändå, för det ger effekt!

https://www.apoteket.se/produkt/nyodex-koncentrat-till-gurgelvatten-75-mg-per-ml-120-milliliter-flaska-100385/

Nästa inlägg

Glutenfritt formbröd

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x