Svettpadda?

Gokväll raringar!

Ligger på soffan nu helt utslagen av trötthet! Min Goa mamma har varit guld värd idag. Hon ringde tidigt i morse och frågade om jag behövde hjälp nu när jag inte var nå pigg? Jag som egentligen skulle haft min bakkollega Carro här idag (vi sköt på det och ska ses längre fram istället) blev helt överlycklig. Fina mamma – tack för all hjälp idag! ❤️ Mamma har städat hela mitt hus! Ibland önskar jag att jag kunde ge min mamma hela världen!

Jaha, när vi var klara så åkte vi till Erikslund. Vi shoppade lite till morgondagens stora dag. Sen åt vi som hungriga vargar. Jag trodde på riktigt att jag börjat få vallningen när vi gick på Erikslund. Alltså, jag svettades som en ko. Trodde att det bara var jag tills vi pratade med en som jobbade i butiken….. Det var tydligen grisvarmt i hela huset. Thank god, inga vallningar ännu! Du som är sådär härligt ung o läser här kanske inte vet vad det är?! Jo när man kommer in i klimakteriet så kan man få massa svettanfall av helt galen karaktär. Man svettas så man vill krypa ur skinnet och ända in på mässingen. Det ser jag inte fram emot! Men nu med kontakten med Mia Lundin (hormonexpert) kanske jag slipper!?

Sushitime!

Ok, nu ska jag kurera med 148 liter varm ingefärs och honungsvatten. Sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova! Imorgon vill jag vara fräsch!

Stor kram fina ni // Nina ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tips på bästa raksystemet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x