Jeanstips!

Godmorgon raringar!

I morse fick jag ta fram min allra mest pedagogiska taktik då Milo ville ha sina Ronaldo shorts till skolan. Hos oss skiner solen men det var riktigt jäkla urrigt i morse. Jag fick honom att ta på både jeans och luvtröja. När vi väl kom till skolan så sa han: ”Mamma, jag skulle ha tagit vantar också…..” Ja, jag svarade att det nog skulle vara galet kallt med shorts som han hade tänkt ifrån början. Han höll med mig. Bra så, 1-0 till mamman. 😉 Men vad svårt det är med kläder när vädret är såhär. På morgnarna fryser man rumpan av sig och på dagen svettas den istället. Tur man kan klä av sig lite.

Apropå kläder så brukar ni gilla när jag tipsar om kläder.

IMG_3223

IMG_3247 IMG_3246 IMG_3243

Jag själv letar ALLTID efter sköna jeans. När man var yngre kunde man gå omkring i ganska så osköna tajta jeans bara för att dom var snygga. Skulle ALDRIG falla mig in idag. Är detta något som kommer med åldern tro? Haha…. skulle tro det. Dessa jeans är i alla fall tajta men såååå sköna! Supermycket stretch, lite högre i midjan…dessutom är de lite rymligare i midjan så den trycker liksom inte ihop någon muffinsmage, dubbelmutta eller fettvalk som väller över linningen. ÄLSK på det. Måste köpa i fler färger. Därför måste jag självklart tipsa dig med! HÄR (adlink) hittar du dom.

Vi hörs sen igen! Kram Nina ♥

5
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
7 years ago

Jätte,jättesnygga!!

Maria
Maria
7 years ago

Snygga. Ska beställa ett par. Hur är dom i storlek? Alltid svårt när man inte kan prova.
Ha en strålande dag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Maria
7 years ago

Ja gör det, dom var fantastiska verkligen. Dom är lite stora i storlek skulle jag säga. Nästa gång vågar jag nog beställa ett mindre par. Detsamma till dig! KRAM ♥

Eva
Eva
7 years ago

Jäklar, nu fick du mig att beställa ett par. Trots att jag har jeans men dom klämmer ihop muffins magen. Hoppas på dessa, så att man åtminstone kan sitta !!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Eva
7 years ago

Du kommer inte att ångra dig!!! 🙂 Det skönaste jeansen som finns! ♥

Annika W
Annika W
7 years ago

Har en blivande 6 åring här hemma som älskar shorts! Han har löst det genom att ha leggings/underställ under. Älskar hans kreativitet och tänker att det finns värre saker att oroa sig för kram

Nästa inlägg

Celebrity Cruises med Polyresor

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x