Mönstrat mys!

Halloj min vän! ♥

IMG_3294

Här sitter jag och bara ”overkilling it” med mönster. Haha…. jag har världens skönaste mysbyxor och världens skönaste strumpor på mig. Favvo favvo favvo! Det är ju lite kul det här förstår ni för är det något jag AVSKYR så är det att blanda mönster och färger som inte passar ihop. Även om jag bara går hemma och hasar i strumplästen liksom… AVSKYR´T! Men av någon konstig anledning kan jag släppa det nu och bara sitta här och må. 🙂

Jag ska strax göra i ordning lite kvällsfika. Jag vill äta, äta och äta. Då vet ni ungefär vad jag befinner mig i för period va? Javisst, nu är det dags igen. Det är tur att man inte faller ur liksom. Hehe… Idag fick jag supersuget att göra egen musli också så det kanske jag också hinner med innan det är dags att sova. Nu börjar IDOL…nu ska här sittas och skämmas in i kudden igen. 😉 Å jag bara myser när jag får sitta här och känna både eufori och skam. Men hur som haver, alla som söker är hjältar! Tänk, för 6 år sedan sökte Tony ju till IDOL, det kan du läsa mer om HÄR.

Åh herreminjeee… nyss fick jag skämmas så öronen höll på att trilla av. Men modiga är dom, mycket modigare än mig!

Ha nu en mysig kväll fina du!

Kram Nina ♥♥♥

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Gör du inte posters längre? Mailade dej igår men har inte fått något svar.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Hej! Jo det gör jag…. Inte fått något mail. niiinis@outlook.com är mailadressen.

Nästa inlägg

Potatis och fetaostgratäng

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x