Höstmys

Godmorgon finis! ♥

Idag är det onsdag redan och lill-lördag är här. Jag känner för att laga något riktigt gott och smaskigt till ikväll. Kanske ska jag orka göra mig till lite? Det är så härligt att göra en dag lite festligare sådär mitt i veckan. Vardagslyx ju… Hinner man inte en hel middag så kan man ju alltid göra det lite enklare, varför inte någon härlig efterrätt bara? Jag kan tipsa om alla mina efterrätter som du hittar HÄR. 

morgonrock

Idag är det sommarens sista dag, imorgon höstens första. Jag har börjat införskaffat mig höstmys kläder. Du vet….mysbyxor, morgonrockar, sockor och koftor. Efter duschen i morse så gosade jag in mig i min nya morgonrock. SOM jag älskar denna alltså. Den är i 100% bomull så det känns som att ta på sig en enda lång t-shirt. Gillar också att den är lång, ända ner till golvet för mig faktiskt fast jag är ju bara 160 cm. HÄR (adlink) hittar du den.

Nu ska jag fortsätta jobba här. Ska bjuda dig på en riktig sötbomb senare idag, halleluja säger jag bara. Hoppas du får en bra lill-lördag så hörs vi senare.

Kram Nina ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Go´middag 🙂
Inte är det väl sommarens sista dag? 😉 Vi har fortfarande strålande sol och shortsväder här nere i söder 🙂 så vi väntar med höst en stund till 😉 Idag har jag dock beräknad BF, men det verkar inte vara någon som har tanken på att komma än på ett tag så det är väl bara o vänta 😉 dock känns det lite extra nervöst från o med idag! Så jag får nog också roa mig med att fixa lite extra till lill-lördags-myset 😉
Hoppas du får en härlig dag!
Kram

Nästa inlägg

Mönstrat mys!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x