Snor eller svart under ögonen…

Hej finisar! ♥

Jag har krupit i min härliga morgonrock igen. Haha, jag kollade på klockan när den var 18.30 och tänkte… ”Är det för tidigt?” Haha…då jäklar gillar man att hänga i morgonrock. Jag sa ju att det skulle bli lite lill-lördagsmys. Inte fasen tänkte jag på att Milo hade fotbollsträning. Jag tror att vi får börja ha torsdagsmys tror jag… eller tisdagsmys kanske? Tisdagar är väl en bra jäkla kass dag eller? Haha… Men jag körde ett lill-lördagsmys så Tony och Milo kastade i sig innan de åkte. Det var ju inte så kul mys direkt. HAHA!

IMG_3309

Imorgon ska du få receptet på det jag lagade. Ämen herreminjeeeee i gatan så gott det var! Detta kommer bli min nya favoriträtt, alltså verkligen! Men som sagt, du får recept imorn.

IMG_3311

Nu när jag la upp den här bilden såg jag att jag var helt svart under ögonen. Ibland glömmer jag bort att jag sminkat mig och så gnuggar jag loss i ögonen så mascaran ligger som ett litet täcke under ögonen. Oops…. Det roliga är när man inte tittar sig i spegeln alls emellan och drar till affären. Träffar bekanta, står och tjitt-tjattar sådär glatt i hågen och så kommer man hem och ba: Öööööh….? Såg jag ut såhär? Nästan lika illa som att ha en snortalle i näsan. 😀

IMG_3316

Ja men förlåt för tjatet… men kolla så fin den är? 🙂 ♥ Rooooosa och hjärtan, kan inte bli bättre.

IMG_3315

Just nu har jag lite dille på såna här små örhängen. Gillar pärlor och andra små örisar. Önskar mig nya Marc Jacobs också då mina gamla försvunnit. Vart tog dom vägen? 🙁 Dom var så fina…. Har du tips på små örhängen?

IMG_3320 IMG_3321

Den här lilla fisen kom hem alldeles nyss. Jag passade på att fota honom när han var på väg. Det hade gått bra på träningen men han hade inte gjort nåt mål. Så nu blir det till att gå upp på sitt rum och ligga under täcket med släckt lampa resten av kvällen som straff. Haha… Nä förfasen, här pratar vi oss blå om hur viktigt det är att göra allt annat på planen än att bara göra mål.

Nu har han duschat här och lagt sig tillrätta bredvid mig, snart börjar IDOL. Jag är gottesugen så kvällens efterrätt blir nog en mugcake. Så satans gott är det och snabbt går det också. Om du vill slänga ihop det själv så hittar du några recept HÄR.  Sorry för att många av mina bilder i mina gamla inlägg är borta, teknik tittar på det som sagt… så ha tålamod om du tycker det är ruttet att kolla recept utan bilder.

Jaja, nog om det. Nu ska jag titta på IDOL.

Kram Nina ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jane
7 years ago

Vilken underbar morgonrock. Vart har du köpt den? Ha en trevlig dag mvh Jd

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jane
7 years ago

Du hittar direktlänk till den i detta inlägg: http://niiinis.se/2016/08/31/hostmys/ Kram

Carina
Carina
3 years ago

Hej! Undrar var har du köpt den fina morgonrocken? Kram/Carina. 🙏😍

niiinis
niiinis
Reply to  Carina
3 years ago

Den är från Cellbes, kolla om den finns kvar. 🌸

Nästa inlägg

SMAKBOX

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x