Kottat håret och skoproblem

Mornings! ♥

Jag har redan varit ute och fladdrat på jobb denna morgon, hunnit skjutsa ungar också såklart. Hann inte riktigt med frukosten i morse, kastade i mig en tallrik med yoghurt så gissa om det var mys att komma hem och få sätta sig med en stor latte och ”mamma-mackor” som vi kallar dom här hemma.

IMG_3322

Det är majsbröd som är glutenfritt. Så gott är det men det är inte så jättemättande så det är tur att det är lunchdags snart. 🙂

IMG_3324

Ja just ja, jag har kottat av mig håret. Ruttnade på mitt slitna hår så jag tänkte jag skulle snygga till det lite. Oops, det råkade visst bli 15 cm. DET var inte meningen, men detta är såååå typiskt mig. Jag hade inte tålamod att vänta på att få en klipptid och eftersom jag själv kan klippa så tog jag fram saxen och började tjoffa. Men det var ju inte meningen att det skulle bli så mycket. Jaja, nu är det gjort så det går inte att göra så mycket åt det nu. 🙂 Jag har inte haft extensions på flera månader nu. Dock så saknar jag det lite, mitt hår har så tunna hårstrån och det är svårt att göra i ordning det utan att tvätta det. Men jag vill inte tvätta håret varje dag, jag ligger på ca 2 tvättar i veckan när jag har extension. Så jag ska nog fylla ut det lite för att det blir sååå mycket mer lättskött.

På lördag är det dags för kalas igen. Nu har det varit kalasande i massor, men det gäller att njuta av det medan det pågår för rätt vad det är så är det inget kalasande på flera veckor så jag tänker njuta av det nu. Hannah fyllde år igår och ska ha födelsedagsfest på lördag som vi är bjudna på. Jag har beställt två klänningar (ville prova båda) som kommer idag men klurar på vad jag ska ha för skor till?

myztyle klänningar

Det är dessa två jag väljer på? Fick ett sånt sug på blått. Den mönstrade  var lite ovanlig och cool, och den midnattsblåa var så cool med det öppna i ryggen. Men så var det de här med skor till?

IMG_3328

Antingen dessa som jag hade till klänningen när vi förnyade våra löften. Fick flera frågor på var mina skor var ifrån? Dessa är från Din Sko. De var på REA nu. Ja, så jag vet inte om jag vill ha dessa klackar…

IMG_3266

Eller dessa boots från Hepp, nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

7
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
7 years ago

Hej Nina! Tack för din blogg! Som en kär gammal vän
Fin morgonrock, den vill jag ha. Men måste fråga, vilken storlek tog du?
Kram och tack för att du finns!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sarah
7 years ago

Jag valde stl 40/42. Älskar den!

Jane
7 years ago

Hej Nina. Jätte fina klänningar. Mvh Jd

Berit
Berit
7 years ago

Åh den mönstrade klänningen var så snygg!! Den och stövletter blir skitsnyggt. Släng en blå scarf över axlarna om det blir ruggigt så du håller borta förkylningar. Va roligt att va bjuden på fest såhär i hösttider.

Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
7 years ago

Stövletterna! till den midnattsblåa med öppen rygg.

Kina
Kina
7 years ago

Stövletterna och den blå!

Nästa inlägg

Snor eller svart under ögonen…

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x