Fredagssoft

Ja men heeeej, ett sjukt sent fredagshej ifrån mig idag. Det blev liksom fullt upp direkt från morgon så jag hann inte in till dig.


Knäppte av en snabb selfie på väg ut i morse….självklart så tänker man ALLTID på bloggen ju.


Efter en hel del jobb på förmiddagen så åkte jag sedan ut till min svägerska Madde. Hon har efter 4 års kamp och ryggvärk äntligen blivit opererad! Hon är rätt så orörlig än så länge och har skittråkigt så jag åkte ut med en kladdkaka och hälsade på. Det var mysigt att få ta igen lite tid. Snacka och hängs bara vi två. Det har nog aldrig hänt kom jag på.


När min lillfis slutade skolan åkte jag och hämtade honom och så drog vi ner på stan för en fika. Gissa om han var glad för största biten morotskaka?! Oh yes!


Dock så var det väl 127 getingar där vi satt så vi gav upp och gick och satte oss. Vi hade så mysigt. Det här är ju något vi gör då och då. Tar en fredagsfika och bara sitter och myser och pratar. Vi kollade blåvalar och vithajar på telefonen. Jag råkade klicka in på ett youtube klipp på en hajattack vilket kanske inte var så ”mom of the year award’igt” men jag var nyfiken. Nu gick allt bra och surfaren klarade sig fint. Milo såg helt förskräckt ut. Ööööh, det var då jag kom på att nej, kanske inte sitta och visa 7 åring såna klipp.

Vi pratade också om skolan och vad som hänt för idag. Vad han lärt sig och så. Han berättade att fått ihop 5 stjärnor och att det fick man när man gjorde någonting bra. Jag växte 3 meter av stolthet.


Efter fikat kördes det parkour så det stod härliga till. Jag med hjärtat i halsgropen såklart.

Nu ska jag gå ut och hänga en tvätt. Sen ska det smörjas brun utan sol inför morgondagens kalas hos Hannah. ÄR-SÅ-BLEK. Maj Gadd…

Vi hörs säkert senare!

Kram Nina

25
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Marie
7 years ago

Alltså, nu är det ju så att hajar är farliga emellanåt och det klarar en sjuåring att förstå, kanske inte blodigaste filmen är något att visa men annars så tycker inte jag det är så farligt. Det finns mycket att ta upp som att Hajar i Sverige inte är jättefarliga, att de inte finns i sjöar. Att man inte ska bada i havet på kvällar och nätter…

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ann-Marie
7 years ago

Ja såklart….

Nästa inlägg

SÅ VIDRIGT!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x