Regnig start

Mornings!

Här har vi just ätit frukost. Jag har bakat långpannebröd och det doftar LJUVLIGT här hemma.


Du ska få recept på den här härligheten snart. Tony tyckte jag skulle ta lite magont, att det skulle vara värt det bara jag åt av det. Haha! Så gott tyckte han att det var. Anledningen till magont skulle alltså vara att jag bakat det på vanligt mjöl. Milo sa till Tony: ”Pappa, ta en macka, det var sååå gott!” Alltid när han gillar blir jag så glad då han varit så liten i maten.


Vi gav oss av på en morgonpromenad tidigare i morse. På vägen hem började det regna. Men inte gjorde det nåt. Det var rätt härligt.


Här bara dryyyyper det i ansiktet på mig. Hur härligt var det att komma hem och gosa in sig i värmen?

Nu ska vi ha en liten fixardag här hemma. Senare är det dags att åka på Hannahs födelsedagsfest. Tänkte jag skulle kika in innan vi åker och viss hur outfiten blev.

Hörs sen!

Kram Nina

74
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena Ljunggren Dahlberg
Helena Ljunggren Dahlberg
3 years ago

Hur gör du det glutenfritt?

Nästa inlägg

Fredagssoft

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x