Hairmask från Maybeauty

Hårprodukter som gör gott för håret har ju alltid varit en favvo hos mig. Vårdande behandlingar och sånt som gör så att håret mår som en liten prinsessa är mitt bästa. Jag har ju klippt mig ganska så nyligen men har fortfarande lite kluvna toppar i fram då jag inte ville klippa fööör mycket. Det blev ju redan mycket som det blev… I samarbete med Maybeauty har jag nu fått testa deras nya produkt. En hårmask som ligger klar i en liten huva som man tar på sig som en mössa. Detta var verkligen smidigt alltså!

IMG_3474

maybeauty_hårmask

IMG_3475

Jag duschade och handdukstorkade håret först. Sedan böjde jag huvudet framåt och öppnade själva huvan. Sedan tog jag på den så att allt hår liksom hamnade högst upp på huvudet. Sedan masserade jag bara. Masken ska sitta på i ca 30 minuter. Så medan masken verkade hann jag plocka ur diskmaskinen, plocka undan och ta fram kläder. Effektivt mint sagt. Inget som rinner eller som man måste hålla på med medans, supersmidigt om du frågar mig?!

IMG_3480

Sedan sköljde jag bara ur det. Kände direkt på håret att det blev sådär följsamt och härligt.

IMG_3484 IMG_3487

Var tvungen att torka det bara för att se hur det blev. Det kändes så himla tjockt alltså. Dessutom gick det så lätt att borsta igenom och föna ur det. Blankt och fint blev det också och inget frizz what so ever. Storgilla säger jag!

Som vanligt så erbjuder jag dig en rabattkod på den här produkten. Du anger ninahairmask som rabattkod så får du 30% rabatt på den. Klicka dig in på den HÄR länken så kommer du direkt till erbjudandet!

I samarbete med Maybeauty

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
7 years ago

Tack har beställt hem och ska testa den!! 😀 Men jag undrar var du köpt din mysiga morgonrock?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Martina
7 years ago

Gud va mycket frågor jag får om den där morgonrocken. Hihi….fler än jag som gillar tror jag. Jag älskar den och skrev om den i det här inlägget: http://niiinis.se/2016/08/31/hostmys/

KRAM ♥♥♥

Martina
Reply to  Niiinis
7 years ago

Hihi tack, jag hittade den inne på cellbes sen 😀 men tack för ditt svar 🙂

trackback
7 years ago

[…] får du ju inte missa världens bästa HAIRMASK som jag presenterar i det HÄR inlägget. Du har 30% rabatt på hårmasken som kommer i en huva och är sååå smidig om du anger […]

Sofie
Sofie
7 years ago

Hej! Tvättar man håret med både schampoo och balsam innan man använder masken?

Nästa inlägg

Uppmuntran

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x