HJÄLP MIG! ♥

bakcollage

Godmorgon godingar!

Ja här är vi vakna och uppe med tuppen. Jag har varit vaken galet länge redan, hade lite svårt att somna om i morse när jag vaknade långt innan klockan slagit 5. Kan bero på att jag låg och småslumrade i soffan direkt efter IDOL igår.

Ja nu kanske ni undrar varför jag startar dagen med dessa godsaker? Jo förstår ni….jag tänkte att ni mina kära läsare skulle få hjälpa mig lite. Det är nämligen ett pris som jag drömmer om. Jag har bloggat sedan 2003, det blir i år 13 år….. jag har ALDRIG vunnit något bloggpris överhuvudtaget. Det finns ETT pris, ETT ENDASTE pris som jag VERKLIGEN vill vinna….. och det är det stora MATBLOGGSPRISET ”Folkets Val”. Det är det priset som folket kan vara med och påverka, resten av priserna beslutar en jury. Ett MATBLOGGSPRIS kan man vinna om man som jag bjuder på recept på någon form av ätbart. Jag bjuder på bakverk och lite mat här på bloggen och hoppas att jag lyckats inspirera några av er att baka och laga mina rätter?!

matbloggspriset

Detta med att vinna ett Matbloggspris handlar om att först bli nominerad, om man lyckas bli en av de nominerade så kan man sedan bli röstad på. Det är en lång väg till priset men jag tänker verkligen försöka. Det skulle vara så galet kul efter 13 års bloggande ska jag säga er. Jag skulle bli den lyckligaste på jorden tror jag. 🙂

Så nu ber jag om Er hjälp! Jag skulle bli så glad… Nominera kan du göra HÄR.  Jag gör det lite enklare för Dig genom att ange min blogglänk: http://www.niiinis.se (bara att kopiera och klistra in!) Sedan anger du bara ditt namn och din mailadress, enkelt och snabbt men sååååå värdefullt för mig.

Tack på förhand! ♥

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

37 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
veronika
veronika
7 years ago

Klart du ska få det priset! det är du värd <3 Har skickat en nominering nu 😉 Hoppas fler också gör det! Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  veronika
7 years ago

TAAACK! ♥♥♥

Ullis
Ullis
7 years ago

God morgon – självklart hjälper vi dig att du ska bli nominerad och helst vinna!
Tack för att du delar med dig av ditt liv och din passion för bakning mm!
Ha en fin dag! Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ullis
7 years ago

Tack för att du läser och tack för nomineringen! ♥ Kram

Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
7 years ago

Hej
Fixat! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nettan i Sumpan
7 years ago

TACK! ♥♥♥

Systrarnasdrömmar
7 years ago

Hej Nina!
Klart du ska få lite hjälp på traven!
Har följt dig sedan ”hela Sverige bakar”, tokgillar att du verkligen är dig själv!
Har bara bloggat i 2 år men visst är det roligt att få lite uppmuntran för det man gör…
Lycka till nu, kram A-L

Niiinis
Niiinis
Reply to  Systrarnasdrömmar
7 years ago

Tack och vad kul att du hängt med sen den tiden! ♥ Vad fint skrivet! Tack! ♥ Ska kika in hos dig nu. Kram

Carola
Carola
7 years ago

Fixar. Du har en riktigt bra blogg, läser varje dag. Du delar med dej av din familj, ditt liv, recept och så mycket mer.
Carola

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carola
7 years ago

TACK finaste du! ♥

Emmsanpemmsan
Emmsanpemmsan
7 years ago

Händerna i taket- SÅKLART!
Ska Niiinis.se vinna hela grejen – SÅKLART!

*nominerat*

Kram Emmsanpemmsan

Niiinis
Niiinis
Reply to  Emmsanpemmsan
7 years ago

Hahaha! GRRRYYYYYYMT! ♥♥♥ Kram

Janni
Janni
7 years ago

Självklart, nu har jag nominerat dig, håller alla tummar o tår att DU vinner.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Janni
7 years ago

TAAACK FINA! ♥

Karolina
Karolina
7 years ago

Har skickat in en nomenering hoppas du vinner
Dålig på att kommentera men läser alltid din blogg, tycker du skriver så ärligt, det märks att det kommer ifrån hjärtat.
Önskar dig en underbar dag
Kram Karolina

Niiinis
Niiinis
Reply to  Karolina
7 years ago

Du, vad glad jag blir när du skriver så. Det är så jag vill att det ska uppfattas här inne hos mig. Som att det kommer från hjärtat. Tack snälla! ♥

Helene
Helene
7 years ago

Självklart! Du är nominerad av mig nu.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene
7 years ago

Tack fina! ♥

Jesica
Jesica
7 years ago

Hej Nina,
Blev lite full i skratt när jag läste ditt inlägg nu. Har nämligen under nattens sena timmar roat mig med att gå igenom dina recept alla år bakåt. Så roligt att följa dina faser från mummsiga bakverk till mer nyttomat och braiga tips.
Här hemma bakas ditt långpannebröd flitigt men även annat gott av dina recept provas då och då.
Så självfallet hjälper jag dig på traven mot nominering. Lycka till nu 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jesica
7 years ago

Har du? Men vad kul! Jag brukar också gå tillbaka ibland och läsa… känns som det hänt så mycket genom åren. Jag har bantat och hållt på så där har väl mina matvanor och bakvanor också förändrats beroende på vilken fas jag varit i. Haha… Tack snälla för din nominering! ♥♥♥

Annika W
Annika W
7 years ago

Fixat!!
Har lagat/bakat många av dina goda recept
Lycka till!! ❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika W
7 years ago

Tack och vad roligt att höra! ♥

Therese
Therese
7 years ago

Nominerad ⭐️. Självklart gör jag det, du inspirerar fantastiskt mycket!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
7 years ago

Tack fina! ♥♥♥

Anita
Anita
7 years ago

Har läst ditt blogg i ca. 5 år. Älskar din blogg även om du skulle kunna vara min mamma:D har använt mig av din recept många gånger. Det väll klart att jag hjälper 🙂 fixat och klart 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anita
7 years ago

Men fina du! Åh jag blir så glad när ni ungdomar gör er hörda. ♥ Jag har fler unga tjejer som läser här och det gör mig bara så glad. ♥ Gulle dig och tack! ♥

Veronica
Veronica
7 years ago

Tänkte försöka gå ner i vikt…har nu gått ner 8kg. Det var ditt recept på fröknäcke som hjälpte mig på traven med att ändra mina matvanor. Blev startskottet på nå vis :). Jag röstar på dig 🙂 såklart! Tack för all inspiration…

Niiinis
Niiinis
Reply to  Veronica
7 years ago

Men vad säger du?! Åh vad härligt att höra…. ja det där fröknäcket är guld värt! Älskar det faktiskt. Kram och pepp till dig! ♥

anneli
anneli
7 years ago

Har inte läst din blogg så länge…dock har jag prövat endel recept och de är toppen. Ska se till att nominera dej under dagen.

Niiinis
Niiinis
Reply to  anneli
7 years ago

Gulle dig och välkommen hit! Vi är ett härligt gäng härinne och så kul när vi blir fler. Kram ♥

Mia
Mia
7 years ago

Men JA så bra att du informerar om sånt här! Självklart nominerar vi! Du gör så himla mycket för oss, tipsar o inspirerar och delar med dig av så mycket, så det känns verkligen bra o kunna göra något tillbaka någon gång! <3

Angelica
7 years ago

Självklart har jag röstat! <3

Katrin
7 years ago

Klart du ska vinna ett pris!
Nominerade dig nu, heja!

Sofie
Sofie
7 years ago

Woop woop! Nu är det din tur tycker jag! Lagt en nominering 🙂 Kram

Sara
Sara
7 years ago

Nominerat och klart! Har följt dig i ett gäng år (kommer inte ihåg hur många men flera bloggflyttar iaf) men är dålig på att kommentera. Men du förtjänar verkligen att vinna i år! <3

Birgitta
Birgitta
7 years ago

Såklart jag nominerar dig som är en så fin och ärlig person. Fin mot alla dina vänner och pratar aldrig strunt. Du skulle nog reda ut allt och inte bara svika en vän som många bloggare för. DU är för bra för att vara sann fin DU!! Hoppas innerligt att du ska komma med och vinna. Tack för alla goda recept du bidragit med under åren. Jag har prövat mycket och faktiskt lyckats ganska bra. Har nu fått maken att nominera Dig också.

Birgitta
Birgitta
7 years ago

Nominerat och klart! Nu håller vi tummarna.

Nästa inlägg

Hairmask från Maybeauty

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x