Stor händelse och inlevelseförmåga

Mitt i idol här i soffan. Fy vad nervöst det måste vara för dom alltså. Jag hade aldrig klarat av det alltså…. Jag har i alla år förundrats över alla artister som pallar stå på scenen, som t ex på melodifestivalen när typ hela Sverige sitter och tittar. Hur klarar dom det? Sen fick jag höra att det finns små knep. Många tar betablockerare innan de uppträder. Ett berömt trick tydligen. Sedan finns det ju såklart artister som pallar trycket. Jag hade INTE gjort det. 🙂

IMG_3496 IMG_3497

Ikväll blev det turbulent här förstår ni! Milo har haft en lös tand i fram, han tappade en för ganska så längesen så han hade nog glömt bort hur det var att tappa den. Herreminjeee så nervös han blev. Han vankade av och an här hemma och mådde så dåligt, och där hängde tanden på en liten slamsa. Jag försökte lugna honom med att det bara känns en stund om han skulle rycka bort den, sen försökte jag också med att vi bara skulle glömma tanden. Till slut vågade han själv rycka ut den. Å tänk så stolt och glad han blev alltså…. Hjärtat! ♥

IMG_3499 IMG_3502

Vi firade med att spela en match i FIFA. Jag förlorade med 4-0 och hade väl 2 skott på mål. Det är så jäkla svårt förstår ni. Jag lär mig lite varje gång men när det går så långt mellan varven så glöms det bort däremellan. Well well, det är rätt kul att se när Milo står och kör järnet med sina målgester. Haha! 😀 Men så när vi hade kört ett tag så frågade han:

”Mamma, varför svär du så mycket när du spelar FIFA?” 

Ooops… ja jag svor som en borstbindare kan jag meddela. ”Vad fan gööööööör du?” ”Hur i helskotta kan jag skjuta ut den däääääär?!” Ja men du hajar. Men när jag fick frågan fick jag behärska mig och använda såna där svordomar som blir något annat. ”Jäääääärnspikar” ”Heeeeelsefyr” ”Vad i heeeela friden?” Haha… Man kan väl i alla fall försöka att föregå med gott exempel. Men jag blir så vansinnigt uppeldad alltså. Det känns ju som att jag springer där inne på planen själv liksom. Jag borde be Tony filma oss nångång när vi spelar så förstår ni vilken inlevelse jag besitter när jag kör FIFA. Haha…. 😉

Nu ska jag fortsätta titta här. Blir så spänd för deras skull.

Ha en mysig kväll hörni!

Kram Nina ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så mycket kärlek!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x