HATLISTAN

Gokväll finisar!

Haha…sitter och skrattar åt mig själv nu när jag tittar på ”Halv 8 hos mig”. Jag sitter här och irriterar mig över att dom klagar över något i maten. Jag veeeet att programmet är uppbyggt så, man SKA ju kritisera osv….men jag får liksom ont i hjärtat när någon stått och jobbat som en ”crazy person” för att gästerna ska få njuta av god mat, å så gnäller man. Jag skulle inte kunna vara med i det där programmet, jag skulle säga att allt var jättegott och sen betygsatt med en 10:a. Jag skulle ätit allt också, även om jag var allergisk och fick ballongmage, rallykacka och fjärtattacker av den.


Har ni sett att det florerat en HATLISTA bland bloggar. Jag har sprungit förbi flera stycken. Så eftersom jag satt här och irriterade mig på gnällspikar på TV:n så tänkte jag att jag skulle göra en sån lista också. Jag gillar ju inte sånt som hat, men det här kan nog bli lite skoj med igenkänningsfaktor osv.

1) Det äckligaste jag vet!

Snor och snorhosta. Jag får kväljningar när jag ser en snorloska på marken, eller om det rinner mycket snor på barn (inte mina egna tack och lov). När jag hör att någon hostar slemmigt och spottar ut det, då kräks jag rätt av.

2) Mat jag hatar!

Oj, jag gillar ju mat så mycket. Men jag skulle hellre hoppa bungyjump än att äta sniglar och bläckfisk!

3) Fika jag ej gillar!

Åh, hur kan man inte gilla fika? Jo men jag gillar ju en hel del fika så detta var lite svårt – Jo, nu kom jag på. Sån sockerkaka med små gummiaktiga fruktbitar i. UÄK!

4) TV-program jag aldrig skulle titta på!

Hmm…..tunga dokumentärer. Jag säger såhär, det kan absolut vara intressant….men jag har valt att titta på lättsmält TV, filmer och program. Jag blir så ko-ko annars.

5) Det här vädret avskyr jag!

Ja, jag avskyr snöslask. När det är varken eller liksom. När det är sådär blygrått och tungt. Hellre lite regn och med hopp om finare väder inom kort än flera dagar med blygrått väder.

6) Då tappar jag det fullständigt!

När någon är elak mot mina barn eller om jag själv blir orättvist behandlad eller anklagad för något som inte är sant.

7) Värsta tiden på dygnet!

Vargtimmen. Så många ggr som jag legat vaken med massor av ångest har varit under vargtimmen. Den startar typ 03.30-04.00 på natten. Viiiidrigt!

8) Sämsta musiken jag vet!

Åh, jag vet precis. Alltså – Tony lyssnar på det då och så (inte så ofta tack och lov). Det är typ sån galen hårdrock med trummor som bara slår utan melodi och rytm och sången är tokskrik liksom. Asså – jag får håååår på ryggen av sånt! Fullständigt avskyvärt!

9) Hemskaste dofterna jag vet!

Oj, har ni tid till imorgon. Alltså, jag har ett galet bra luktsinne. Har tydligen haft det sen jag var liten enligt mamma o pappa. Jag känner dofter mycket tidigare än andra och antagligen också mer intensivt. Illaluktande andedräkt – sån som kommer från en rutten tand eller rutten mage du vet. Hade lärare i småskolan som jag än idag minns andedräkten på och ryser. Sen kan jag bli sur på riktigt om Tony fiser riktigt ruttet.

10) Sämsta köpet jag gjort!

När jag var 20 år tog jag ett lån och köpte en stereo för över 10.000 kr. Med typ högsta räntan. Det var liksom 1992 och 10.000 kr då var galet mycket pengar och räntan låg väl på 12 %. Hur kunde jag vara så jäkla dum? Nåväl, sålde den till min pappa för 4.000 kr så jag fick ju tillbaka lite av pengarna. En Technics var det i alla fall, bästa märket på den tiden. Haha….

Nu ska jag kolla IDOL, kl 21 börjar ”I huvudet på Gunde” också. Ser sååå fram emot det!

Ha en mysig kväll nu!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
9B3525A6-EC87-4395-9556-46170C7C32CC

Nästa inlägg

Kryddig korv i ugn

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x