Mina skönhetsfavoriter!

Godmorgon godingar! ♥

Hur mås det? Här är det fortfarande förkylt men ”i`m hanging in there”. Jag har haft en lämningsmorgon i vanlig ordning, skämmer dessutom bort pubbeungen med att lämna honom också på skolan. Ja, ibland gör man sig till minsann. Curlingstenen ba: ”Wiiiiiiiiieeeeeeee”. Vår lilla tjockkatt sitter här bredvid och spinner så det ekar, dessutom trampar han febrilt och vill nog inget hellre än att jag ska lägga ifrån mig datorn och klia på honom. Sötis! ♥ Hur ska man räcka till åt alla? 🙂

Jag tänker börja dagen med att tipsa dig om ett kanonerbjudande. Ett erbjudande som jag är riktigt stolt över förstår ni! I samarbete med Yves Rocher så får du 30% rabatt på mina favoritprodukter hos just Yves Rocher om du anger rabattkoden: NIINIS30YR (obs, tänk på att det bara är 2 i:n i följd på Niinis).

niiinis yr 30

 Tänkte dra några av favoriterna som finns där på sidan här nedan.

IMG_3514 IMG_3513

Mascaran jag använder just nu. Den är super…. Ger mycket volym redan första tagen och ger längd. Det jag gillar mest med mascaror är att dom är lätta att tvätta bort. Jag AVSKYR mascaror som man får gnida sönder ögonen för. HÄR hittar du den. Glöm inte att ange rabattkoden!

IMG_1269 IMG_1270

En söt liten parfym som jag införskaffade i somras. Den här har jag gått och doftat gott i hela sommaren. Den är så fräsch och härlig men ändå med lite tyngd då basnoten är vanilj. Precis så som jag gillar det! HÄR hittar du den.

IMG_3510 IMG_3511

Åh den här är en riktig goding förstår ni. Det är denna jag ska trolla bort lite tanthäng och manchesterbröst med. 😉 En mask som man ska använda ca 2 ggr i veckan. Den behöver bara verka i ca 5 minuter åt gången. Älskar att man bara drar med den där gummispateln när man applicerar den. Jag har kört i ett par veckor nu och tänkte utvärdera om kanske en månad och se hur det ser ut då? Jag har stora förhoppningar och redan nu tycker jag att det känns stramare längst ner vid haklinjen faktiskt. Wioooo… 🙂 HÄR hittar du den.

Och som om det inte vore nog…. så får du min ögontvätt favvo som gåva när du handlar!

IMG_3515

Den här är såååååå jäkla bra!!!

Det var väl inte så illa pinkat va?! Alla mina favvisar på Yves Rocher  hittar du HÄR. 

13
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
monica Danell
monica Danell
3 years ago

jag beställer åxå där dom är bra

Nästa inlägg

Stor händelse och inlevelseförmåga

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x