Tiiiiidig morgon

Godmorgon bloggisar!

Inne tidigt idag för att säga hej! Sovit som en kratta, vaknade reda kl 04. Ja, återigen kanske jag börjar återgå till min något galna dygnsrytm. Det blir ju som ni säkert märkt mörkare och mörkare på kvällarna nu. Huuuu….deppigt värre kan jag känna. Mörkret är inte min bästa vän. Dessutom följer jag den slaviskt med min sömnrytm verkar det som. Jaja..det är väl bara gilla läget.

Usch, jag har sån irritationskänsla i kroppen och så känner jag mig sååå less, jag vet vad det beror på men jag gillar verkligen inte att gå omkring och känna så. Det tar så ofantligt mycket energi! Jag som jobbar så mycket på att tänka positivt och stänga ute sånt som tar min energi kan känna mig så svag när man ska bära såna känslor. Måste komma på en quickfix på hur jag blir av med det nu.

Idag ska jag till Sthlm, har blivit inbjuden till ett event hos ett företag som jag samarbetat med. Har lite saker jag måste lösa innan jag åker bara. Bl a är det lite meckigt hur jag ska lösa det med Milo för jag tror inte att jag kommer hinna hem i tid, å andra sidan har vi världens bästa fritids där det aldrig är några problem om man behöver skjuta på sina tider. STORGILLA på sånt, underlättar ju vardagen avsevärt.

img_2261

img_2019

Min lilla fis och jag på vår Gotlandsresa. ♥

Nu ska jag sätta på kaffet här och bulla upp med lite mysfrukost åt mig och Milo. Vi hörs under dagen hörrni, du ska få ett tips på en ”håll käften” äppelpaj bl a. Sen vet du väl att du kan följa mig på snapchat också, heter ninahermansen där kort och gott! 🙂

Kram Nina ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

Hej och go morron!
Mår också knepigt nu. Halvdeppig och ingen sån där glädje riktigt. Tuur att solen orkar värma å lysa, annars hade man väl grottat ner sig i kudden!
Hoppas det går bra idag med allt, att det löser sig till det bästa!
Såg att din förkylning startat om oxå, så krya på dig nu <3

Kramen

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Tack för dina rader, värmde gott i hjärtat. Skönt att höra att man inte är ensam också… ♥♥♥ KRAM

Nästa inlägg

HATLISTAN

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x