Du är fantastisk!

Hej igen!

Jag sitter fortfarande i träningskläder efter morgonen promenad, herregud så fort dagarna går ibland. Jag blir helt panikslagen. Vart tar tiden vägen? Så mycket som man hade behövt hinna när det är fredag och allt. Idag är det FINFREDAG  dessutom. Igår på eventet pratade jag med ett GÄNG härliga tjejer alltså. Vi garvade så mycket och pratade om typiska ”kärring” saker även om några av dom inte ens var i närheten av kärring. Men just det här med att vara snäll emot sig själv. Att inte alltid titta föraktfull på sig själv. För jag berättade om när jag kommer in i badrummet på  morgonen, sådär grå i fejset, blå under ögonen, håret åt helvete och hänglökar i min fina nya morgonrock. Då kan jag verkligen utbrista ”FY FAN ALLTSÅ” när jag ser mig själv. Haha…. ja man kan ju skratta åt det såhär men usch vad elak man är mot sig själv egentligen.

SÅ nu ska jag mynta ett nytt uttryck för våra FINFREDAGAR. Varje fredag, till att börja med, ska vi titta på oss själva i spegeln på morgonen och säga något fint. ANYTHING! Typ: ”Fy fan vad du är bra!” eller var för inte: ”Du är fantastisk!” Vi kan börja med varje fredag men sedan gå över till flera dagar i veckan och kanske varje morgon? Med tankens kraft som är enorm kommer vi till slut att se på oss själva med helt andra ögon. En utav tjejerna jag träffade igår berättade att hennes mamma alltid tycker att hon själv är jättefin. Det var så befriande att höra. Helt underbart ju! SÅ idag när jag klev in i badrummet som ett urskitet gammalt päron sa jag bara. ”Du är fantastisk!” Haha, kändes jättekonstigt men vi får se hur det känns om några dagar? 🙂

img_3539

Här har ni de härliga tjejerna! ♥

img_3534 img_3535 img_3536 img_3537

Ja igår var jag på ett bloggevent hos ett av de nätverken som jag jobbar med. Det blev en superhärlig eftermiddag med massa härligt att både äta, dricka och lyssna på. Jag hade bilen så någon bubbel blev det inte. 😉 Goodiebagen har jag gått igenom och den var super. Ska visa dig lite senare. Jag filmade faktiskt lite från dagen, inte just från eventet men från bilen och så har jag filmat när jag öppnade goodiebagen. Kan vara kul att komplettera med lite rörligt material också.

Nu måste jag rusa vidare. Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lin
Lin
7 years ago

Hej!
Har precis hittat till din blogg och jag blir glad av att läsa den. Du är en inspiration och enligt mig en vacker kvinna med världens utstrålning. Här kan jag hitta många idéer både vad gäller kläder, smink, goda bakverk mm. Vad mera kan man förvänta sig?? Jo det bästa; du verkar vara jordnära och dig själv….. Ingen blogg för inbördes beundran här inte! Önskar dig en fin helg och fortsätt blogga på så du lyser upp min vardag också. Dags för mig att hitta en spegel och prata lite med mig själv 🙂

Lena
Lena
7 years ago

DU är fantastisk!

Jonathan G
Jonathan G
7 years ago

Snygg tjej vad heter hon?

Nästa inlägg

Näthat och funderingar!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x