Båtmys i hamnen

Goddagens bloggisar!

Skön söndag so far för oss. Massa slapp och soft hela morgonen här. Nåja, har hunnit med att städa lite också. Håller på och spelar in en söndags vlogg också som jag hoppas jag kan visa dig antingen idag eller imorgon.

Igår började dagen med fotboll för hela slanten. Ni som följer mig på Instagram (@niiiniskitchenlife länk här) kunde se att jag hade, som den värsta sortens bullmamma, bakat färska rågsiktsfrallor  som jag tog med.


Det var så fint väder också så det gjorde ingenting att det var hela 3 matcher som skulle spelas. Milo sa innan vi åkte: ”Jag har så mycket pirr i kroppen!” Sötis!


Tar man med sig stolar så är det som en enda lång fika i naturen.

Igår blev det en spontanvisit till en bekant till oss som är bra kompis till mitt ex Magnus, han har båten står nere i hamnen och det var ju så sjukt härlig kväll igår. Vi tog cyklarna och gav oss iväg.

Jätteskön kväll! Jag som är lite halvskraj sådär för att åka båt tyckte det var perfekt att bara sitta i hamnen i den.


Riktigt mysig kväll blev det. Sen cyklade vi hem och hade resten av lördagsmyset hemma i TV-soffan.

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kassler och broccoligratäng

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x