Städ, fulhet till fästingar och grill – VLOGG

Gokväll goingar!

Jag sitter i soffan och har just fått lite massage av Tony. Jag är stel i nacke och axlar och ska inte sitta så mycket vid datorn just ikväll tror jag. Jag får ju domningar av mina spänningar och det är så jäkla obehagligt. Så när jag jobbat mycket och suttit mycket vid datorn så blir jag så sjukt spänd och då blir alltid allt värre och jag bör absolut ta lite paus. Så receptet jag hade planerat in nu får jag skriva om imorgon. Men innan jag tar en paus och kväll på riktigt så ska jag visa dig min VLOGG från dagen. Allt från fulhet och städning till fästingar och grill avverkas i denna video. Hoppas du haft en mysig söndag, det har vi haft!

Stor kram Nina ♥

 1. Annelie skriver:

  Du måste vlogga oftare! Bästa och mest äkta jag sett på länge. Håller med alla ovan, så naturlig framför kameran och så kul få hänga med er Därför är du också min favorit av alla bloggare jag följer. Man blir glad av att titta in hos dig oavsett ämne.

 2. Mari skriver:

  Å va härligt! Jättemysigt med vlogg! Mera mera meeera! Vet preciiis vad du menar med filmval – det blir fasiken alltid action. Jag vill ha typ Sex and the City – kan kolla på alla filmerna huuur många ggr som helst. Men nerå – alltid äckelpäckel action 😉 Och jag har blivit så förbenat glömsk på äldre da´r (36). Herregud, måste liksom införskaffa en diktafon, eller kanske ett midjebälte och ha postitblock och pennor i liksom?

  Underbart med vlogg – du är så härlig å lyssna på!

  Kram M

 3. Kina skriver:

  Tack för filmen jätte kul att följa din dag!

 4. Katrin skriver:

  Roligt med film! Speciellt när ni handlade Kram!

 5. Älskar dina v-loggar! Så mysigt att få ”hänga med dig” några minuter. Måste också säga att du är så duktig framför kameran! Det känns så naturligt och genuint när du pratar 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..